»Frišn« študentski natečaj kreativnega komuniciranja

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) v februarju 2014 pripravlja študentski natečaj kreativnega komuniciranja imenovan freeŠn. Natečaj bo potekal v petih različnih kategorijah, vzporedno pa se bodo odvijale delavnice kreativnih veščin.

 

Natečaj bo trajal od 1. februarja do 7. marca 2014 v petih različnih kategorijah. To so »copywriting« oz. tekstopisje, fotografija, grafično oblikovanje, event management in inovativne oblike promocije. Udeleženci bodo dobili nalogo oz. brif, ki so ga pripravili pokrovitelji posameznih kategorij, nato pa bodo poskušali najti čim bolj kreativne rešitve in se potegovali za nagrade. Prijava na natečaj je brezplačna in enostavna, saj se dela oddajajo kar preko spletnega obrazca.

Vzporedno z natečajem bodo potekale delavnice kreativnih veščin. Program se prične 6. 2. z delavnico »Crack it like it’s hot – brifi ali hieroglifi in kako jih uspešno razvozlati do včeraj«, kjer bosta kreativca Dominik Bagola in Tine Lugarič udeležence poučila o oglaševalskem brifu. Na delavnici »Barvice, Radirka, papir« z znanim grafičnim oblikovalcem in ilustratorjem Nenadom Cizlom bodo študentje spoznavali pomembne elemente dobrih ilustracij. Vsem, ki vam bolj leži obračanje besed, bo namenjena delavnica »copywritinga«. Za vse, ki želite biti vešči v oblikovanju fotograij in plakatov, pa bosta organizirani delavnici osnov programov Adobe Photoshop »(Photo)shopping time!« in Adobe Illustrator »Nariši me digitalno«. Ena od delavnic bo posvečena tudi fotografiji, program pa se bo konec marca zaključil z delavnico na tematiko organizacije dogodkov.

 

Način prijave ter pogoji za sodelovanje so objavljeni na spletni strani, kjer lahko tudi spremljate program in vse v zvezi z natečajem. Za kreativne objave in ažurno spremljanje, pa »všečkajte« Facebook profil.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.