Študiraj fotografijo in spreminjaj pogled na svet

Edini visokošolski študij fotografije v Sloveniji za nove generacije uspešnih fotografov

Študij  fotografije na VIST – Visoki šoli za storitve ponuja edinstveno priložnost, da razvijete svoje znanje in kreativnost na področju fotografije, najdete lastne poti vizualnega izražanja in postanete diplomirani fotograf/fotografinja.

Študij fotografije odlikujeta raznolikost in širina, saj nudi široko teoretsko osnovo in hkrati dobro usposablja za delo v praksi, z obvladovanjem vseh faz in vidikov fotografske produkcije in postprodukcije. Sega od starih fotografskih tehnik do sodobnih multimedijskih aplikacij, od studijske perfekcije do iskanja izvirnega osebnega izraza. Pokriva raznolike zvrsti fotografije – od avtorske, modne, reklamne, do dokumentarne,  reportažne ter drugih specialnih zvrsti. V odlično opremljenih prostorih poučujejo vrhunski domači in tuji strokovnjaki.

O kvaliteti študija pričajo številni dosežki naših študentov in diplomantov, ki dosegajo odlične uvrstitve na natečajih, objavljajo fotografije v pomembnih domačih in tujih medijih, uspešno razstavljajo svoje fotografije, se uveljavljajo kot podjetniki na različnih področjih vizualnih komunikacij…Vabljeni, da se jim pridružite!

 

Za več informacij smo vam na voljo v referatu  Oddelka za fotografijo VIST, Vodnikova 126, Ljubljana, tel. 0590 12 509 oz. na spletnih straneh šole ter tudi na Facebooku

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.