10. obletnica DISCO zabav v Cvetličarni!

VELIKA DISKO ZABAVA – 10. OBLETNICA: KEV BEADLE (Mind Fluid/SunceBeat/Southport Weekender), MASTER D, BOOGY B. Sobota, 8. februar 2014 od 22.00, Cvetličarna, Ljubljana.

Ljubljanski klub Cvetličarna se bo v soboto, 8. februarja 2014 spet odel v disko barve, zvoke in gibe! Tokrat kapitalno, saj boste lahko v njemu praznovali že 10. obletnico disko zabav, ki jih je do danes bilo že 200 Na tokratnem velikem dogodku v ritmih klubske glasbe 70-ih,80-ih in 90-ih boste pod disko kroglami lahko uživali ob vrhunskim didžejih, med njimi gostom iz Anglije, didžeju Kevu Beadlu in domačih didžejih, legendarnima MASTER D in BOOGY B,  ki so v 10. letih poskrbeli, da se je okoli 100.000 obiskovalcev  zabavalo ob disko ritmih v klubu Cvetličarna!

 

Kev Badle ima za sabo že 30 let izkušenj kot didžej in spada med visoko spoštovane  ljudi, ki so v vseh teh letih vplivali na okus ljubiteljev plesne glasbe. Nastopal je po vsem svetu in nikoli se ni bal prestopati klubskih glasbenih meja s soul, funk in jazz glasbo, do današnjih, bolj elektronskih dni.

 

Vodil je lastno zelo uspešno založbo Clean Up Records v poznih 90-ih, bil je producent in remikser, danes pa je rezidentni didžej in svetovalec na legendarnih Southport Weekender in SunceBeat Festivalu na Hrvaškem.

 

Od zgodnjih 90-ih je ustvaril številne kompilacijske albume za založbe, kot sta Blue Note in Cadet. Zadnja kompilacija je bila ‘Private Collection’ za BBE – kompilacija neodvisnih jazz plesnih skladb iz 70-ih in 80-ih let. Že več kot 15 let pa vodi tedensko radijsko oddajo na Solar Radio, lahko pa se ga sliši tudi na: http://kevbeadle.podomatic.com/.

Cena vstopnic: 10 EUR

  • Predprodajna mesta: bencinski servisi Petrola, e-Študentski servisi, Europark (Maribor), Hala Tivoli, Kino Šiška, blagajna Križank,  Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, kioski 3DVA, blagajna Hale Tivoli …
  • Internetna prodaja: www.eventim.si in www.vstopnice.com.
  • Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.