Frivolus išče ulične umetnike!

Na Obalo prvič prihaja Frivolus – festival uličnih umetnikov, ki bo začaral Koper. Tridnevni festival bo potekal od 14. do 16. oktobra in bo povsem brezplačen ter namenjen širši javnosti, od najmlajših do najstarejših, od domačih do tujih obiskovalcev. Festival bo gostil klovne, žonglerje, čarovnike, akrobate, iluzioniste in še in še… Piko na i bo čarobnemu popotovanju dala simfonija uličnih glasbenikov, ki bo skozi vse tri dni zabavala in bogatila koprske ulice.

Ja, iščemo prav tebe! Umetniško dušo, ki ima drugačen pogled na svet. Dušo, ki zna čarati, zabavati, igrati, plesati, peti, hoditi po vrvi, bruhati ogenj, dušo, ki izvaja akrobacije na trapezu, ki se igra z baloni in jih spremeni v bitja…

Festival bo potekal od 10. do 22. ure in bo tematsko razdeljen v tri programske sklope, in sicer bo dopoldanski čas namenjen predstavam za otroke in otroškim delavnicam, tekom dneva bodo potekale raznolike aktivnosti po glavnih ulicah Kopra, večerni čas pa bo namenjen predstavam za odrasle obiskovalce.

Razpis je namenjen slovenskim in tujim umetnikom ter izvajalcem, ki želijo obogatiti program festivala tekom dneva, zato vabljeni vsi, ki bi vas sodelovanje na festivalu zanimalo. Prijavljenim nudimo povračilo stroškov prevoza, hrano in prenočišče. Rok za prijavo je petek, 30.september 2016.

Pridi in postani del naše ulične zgodbe.

Prijavnico v slovenskem, italijanskem ter angleškem jeziku in vsa nadaljnja navodila najdete v spodnji priponkah.

PRILOGE:

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.