Ftrgatev v Mariboru

Klub mariborskih študentov ob praznovanju 20. obletnice delovanja v petek, 21. 10. 2016, prireja Ftrgatev. Gre za športno-zabavno prireditev tako za študente željne dobre zabave še pred začetkom resnejših obveznosti, bedenja v knjižnici in živčnih izpitnih obdobij kot za vse ljubitelje vina, dobre slovenske glasbe ter zimskega športa.

Bogat dnevni program bo s tematskimi adrenalinsko-športnimi igrami ponudil pravi spektakel. Najboljši domači ter tuji deskarji in smučarji prostega sloga se bodo pomerili v Ski & Board Rail tekmovanju. Pred UŠC Leona Štuklja bo na snegu postavljena konstrukcija, na kateri bodo tekmovalci lahko pokazali svoje trike.

Večerni del Ftrgatve pa bo odzvanjal v ritmih slovenske glasbe. Na odru Ftrgatve se bodo zvrstili Magnifico, Happy Ol’McWeasel, Kingston in Karneval Band. Kot se za dom najstarejše vinske trte spodobi, pa se bo na prireditvi tudi okušalo vino ter na koncu odločilo, katero si zasluži naziv
najboljšega vina oziroma vinarja Ftrgatve.

Klub mariborskih študentov se je odločil pridružiti projektu Marka Soršaka – Sokija 20 za 20, ter s pomočjo prostovoljnih prispevkov, zbranih na Ftrgatvi, osnovnošolcem po Sloveniji omogočiti aktivno ustvarjanje glasbe na lokalnih osnovnih šolah.

ČASOVNICA:
15:00 – 17:30 “Warmup” za tekmovalce
18:00 – 21:00 Ski& Board Rail tekmovanje
21:00 – 02:00 Koncert (Karneval Band, HappyOl’McWeasel, Magnifico, Kingston)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.