Radio Veseljak letos praznuje 20. rojstni dan

Radio Veseljak letos praznuje 20. rojstni dan in ob tem dogodku prireja koncert, ki bo 3. decembra v dvorani Stožice. Na koncertu bodo nastopili izvrstni in priljubljeni slovenski glasbeniki, ki so postali sinonim za kvalitetno ustvarjanje in izvajanje slovenske narodnozabavne in zabavne glasbe. Na dogodku se bo tradicija prepletala s trenutnimi trendi, ker se je z leti Radia Veseljak prijelo tudi ime Radio z nasmehom pa bo seveda poskrbljeno tudi za izbran humor legendarnih likov, brez katerih si ne bi znali predstavljati nekdaj najbolj gledanih televizijskih oddaj, ki so temeljile na družbeno kritičnem humorju. Po koncertu bo obiskovalcem omogočeno fotografiranje z izvajalci, zabave željni pa se bodo lahko še nekaj ur vrteli na plesišču.

Z nami bodo:
Modrijani, Ansambel Franca Miheliča, Alpski Kvintet z Otom Pestnerjem,Mladi Dolenjci,Štirje Kovači,Tanja Žagar, Ansambel bratov Poljanšek, Alfi Nipič, Avsenikov tercet, Ansambel Petra Finka, Stanka Kovačič, Igor In Zlati Zvoki, Fantje s Praprotna, Dejan Vunjak in Brendijeve barabe, Okrogli muzikanti, Ansambel Nemir, Štajerskih 7, Pihalna godba Mengeš, Kamniške mažoretke, Harmonikarski orkester Sotošek.

Humoristi:

  • Vinko Šimek
  • Toni Gašperič

in posebni gosti presenečenja!

Radio Veseljak je radio veselih ljudi. Je edini radio, z bogato in raznoliko vsebino, ki predvaja izključno slovensko glasbo. Različne raziskave ga že vsa leta uvrščajo med najbolj priljubljene in poslušane radijske postaje v Sloveniji. V programu Radia Veseljak najdete oddaje z različno vsebino: od etnologije, predstavitev slovenskih krajev in njihovih znamenitosti, do sobotnih in nedeljskih glasbenih voščil. Poslušalci so ves čas pomemben del radijskega programa, saj se redno vključujejo v program, radijsko ekipo pa spremljajo tudi na različnih prireditvah po vsej Sloveniji, saj Radio Veseljak nudi zelo dobro organizacijo prireditev. Preko interneta program spremlja veliko slovenskih izseljencev, katerim tako pričara glas domačnosti.

Ker ga imamo radi že 20 let, bo ta koncert zagotovo hkrati tudi praznik slovenske glasbe!

Pridružite se nam in praznujte z nami!

Na koncert bodo organizirani tudi avtobusni prevozi. Za katerokoli kategorijo lahko kupite vstopnico s prevozom. Smeri prevozov so navedene spodaj, točne lokacije vstopnih točk pa bomo objavili v Septembru.

  • Brežice – Novo Mesto – Ivančna Gorica – Ljubljana – Ivančna Gorica – Novo mesto – Brežice
  • Maribor – Celje – Ljubljana – Celje – Maribor
  • Koper – Postojna – Ljubljana – Postojna – Koper
  • Jesenice – Kranj – Ljubljana – Kranj – Jesenice

Najcenejše vstopnice so že v predprodaji do 17.julija na vseh Eventimovih prodajnih mestih: Petrol, Pošta Slovenije.

Facebook stran radia
Facebook stran televizije

Več informaciij: www.veseljakovih20.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.