Gremo v šolo!

Morda se zdi, da so se počitnice šele dobro začele, a kmalu bo spet čas za vstop v novo šolsko leto. Da bi se v šolo odpravili kar najbolje opremljeni, je BTC City tudi letos pripravil vrsto aktivnosti pod imenom Gremo v šolo, ki so že v polnem teku. Obiskovalce obveščajo tako o pestri ponudbi šolskih potrebščin kot tudi o aktualnih modnih smernicah za otroke in najstnike. V Ljubljani in Novem mestu pa obiskovalce septembra pričakujejo na sejmu rabljenih učbenikov za osnovno in srednjo šolo, kjer bodo lahko prodali stare učbenike in zaslužili za nove.

 

V BTC Cityju Ljubljana se bo sejem rabljenih učbenikov odvijal od 2. do 5. septembra. V ta namen bo pripravljenih 30 brezplačnih stojnic, ki bodo od srede (2.9.) do petka (4.9.) od 9. do 20. ure postavljene na Trgu mladih, v soboto (5.9.) od 10. do 18. ure pa bo sejem potekal pred Kolosejem na prizorišču prireditve Ritem mladosti. V sredo, četrtek in petek se bodo na stojnicah predstavili tudi ponudniki obšolskih dejavnosti in storitev v BTC Cityju: Lingula jezikovni center ter zavarovalnici Triglav in Vzajemna. Čas pa bo tudi za še zadnje nakupe šolskih potrebščin iz bogate ponudbe, ki jo v tem času pripravljajo trgovci v trgovinah DZS, Mladinska knjiga, Magic Shop, Toko in mnogih drugih.

 

V BTC Cityju Novo mesto bo sejem potekal od 1. do 4. septembra. Brezplačne stojnice bodo postavljene pred Dvorano A in bodo obiskovalcem na voljo vse dni sejma med 15. in 20. uro.

 

Aktivnosti Gremo v šolo predstavljajo uvod v pestro jesen, ki jo pripravljajo v BTC Cityjih. Oktobra bo na vrsti že tradicionalni Festival nakupov in zabave, ki vsako leto v spomladanskem in jesenskem času z zanimivim programom in privlačnimi popusti privabi več kot 170.000 obiskovalcev. Že mesec kasneje pa bo na Nočnem nakupovanju ponovno priložnost za ugodne nakupe, na dan dogodka pa bodo trgovine ostale odprte pozno v noč.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.