Hackahton ˝HackElect˝2017 – priložnost za zaposlitev in osvojitev nagrade iz 10.000 EUR vrednega denarnega sklada

Vabljeni vsi kreativni posamezniki in ekipe. Pripravljali boste inovativne rešitve za pet izzivov s področja elektroenergetike in tehnologij ˝pametnih omrežij˝, ki sta jih oblikovala organizatorja Smart Com d.o.o. in Elektroinštitut Milan Vidmar. Ekipe boste v pičlih 48-urah razvile inovativne rešitve, prav tako pa imate možnost spoznanja s podjetjem Smart Com ter Elektroinštitutom Milan Vidmar.


V okviru dogodka bodo potekali ˝hitri zaposlitveni zmenki˝, kjer se boste lahko v sedmih minutah predstavili na svoj, inovativen način v obliki kratke predstavitve, kasneje pa morda z nekom sklenejo tudi sodelovanje. S seboj prinesite prenosni računalnik, CV in veliko kreativnih idej.


Denarni sklad v skupni vrednosti 10.000 EUR bo razdeljen med tri ekipe, katerih rešitve bodo najbolj prodorne in inovativne. Tisti posamezniki, ki se bodo še posebej izkazali, pa lahko dobijo priložnost za dolgoročnejše sodelovanje.


Mednarodni hackahton »HackElect«, bo potekal na Fakulteti za računalništvo in informatiko Ljubljana, 7. in 8. oktobra. Dodatne informacije in točen program dogodka dobite na uradni spletni strani.


Pohitite s svojo prijavo in se pridružite sodelujočim, ki prihajajo iz Srbije, Bosne, Hrvaške, Makedonije, Italije, saj se dogodek približuje!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.