Hamo & Tribute 2 Love

Razprodali oba koncerta ob predstavitvi novega albuma Pol S!

V SiTi teatru so 1.12. in 2.12. Hamo & Tribute 2 Love premierno predstavili svoj novi album – Pol S. Po razprodanem prvem terminu, so fantje odprli še dodaten koncertni termin ter kar dvakrat zaigrali pred nabito polno dvorano. Tudi drugi večer jim ni zmanjkalo energije, igrali so doživeto in dovršeno ter poslušalce spretno vodili od skladbe do skladbe. Hamo je k sodelovanju večkrat spodbujal tudi občinstvo in v SiTi teatru ustvaril prav posebno koncertno vzdušje, saj oboževalci s svojimi glasilkami niso varčevali.

Hamo & Tribute 2 Love so koncert začeli z električnim setom in v bluesovskih ritmih najprej predstavili svoje skladbe v angleščini. Med premorom je Hamo pripravil malo presenečenje in odvrtel video recenzijo novega albuma Pol S, v katerih je vse komentatorje odigral kar sam in nasmejal celotno dvorano. Nato se je misteriozno začel akustični del koncerta, kjer so spremljavo pesmi Nazaj odigrali kar na pisalni stroj. Fantje so vsekakor pripravili vrhunski koncert z akustičnim in električnim setom ter z njihovim posebnim pečatom predstavili vse znane uspešnice kot so: Tiho, Dejva bit čist bliz, Rožice, Pol, Gremo se igrat boga in še mnoge druge. Fantje so bili v odlični formi in polni energije, ki je kar preskakovala med člani skupine in občinstvom.

Na koncertni predstavitvi novega albuma – Pol S, seveda ni manjkala niti izvedba najnovejšega singla  Gospa Magister. Single je pred kratkim dobil tudi zelo barvito videopodobo in nase opozoril tudi na družbenih omrežjih. Tudi Pol S nase opozori z dovršeno zunanjostjo, ki na srebrni plošček opozarja s srebrno embalažo, na potisku ploščka pa se skriva še mnogo malih podrobnosti. Hamo & Tribute 2 Love so vsekakor čudovito začeli praznični december in izpeljali dva odlična koncerta, kjer so lahko vsi navzoči uživali v posebni fuziji električnega in akustičnega ter bluesa in rocka v fantastični izvedbi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.