Hobiji

Si tudi ti eden/ ena tistih, ki svoj čas preživi pred televizorje. Kaj če bi ta čas namenila čemu bolj koristnemu?

Spodaj ti ponujamo nekaj idej, kako lahko svoj prosti čas koristno izkoristiš.

  1. USTVARJAJ;se v tebi skriva žilica za ustvarjanje? Zakaj si nebi naredil/a sam/a? Zašij si kakšno novo obleko(majčko, torbico,ali samo olepšaj svojo peresnico …), izdelaj lonček za svinčnike…Če pa bi to rad/a počel/a v skupini se lahko udeležiš vodenim delavnicam.
  2. ŠPORT:  eden izmed najboljših načinov za preživljanje prostega časa je definitivno šport. Sam ni potrebno da je to le en, lahko si zastaviš izziv in se vsak teden preizkusiš v novem( npr. tek, tenis, badminton,košarka, nogomet, plavanje…)
  3. JEZIKOVNI TEČAJ; zakaj se nebi naučil/a kakšnega novega jezika. Znanje jezikov je dandanes zelo pomembno, tako za kariero kot za spoznavanje novih ljudi.
  4. KUHANJE: če rad/a kuhaš  ali pa bi se to rad/a naučil/a se vpiši v kakšno kuharsko delavnici. Ko boš imel/a toliko znanja, da se boš počutil/ a˝suveren/a˝, pripravi večerjo za svoje prijatelje ali družino.
  5. ZABAVA Z PRIJATELJI: se med faksom redko vidiš z svojimi prijatelji? Zakaj nebi svoj prosti čas namenil/a njim? Odpravite se v kino, na bovling, na izlet, ali pa si zabavo pričarajte kar doma.

Zagotovo pa je še cel kup stvari, ki ti bodo koristno zapolnile tvoj prosti čas=)

 

 

Tina Pečan

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.