IAESTE Online Career Fair 2013 – One click ahead!

Si študent tehniške ali naravoslovne fakultete ali sveži diplomant in si zainteresiran za poslovne priložnosti ali možnost izobraževanja po vsej Evropi?

V tem primeru je IAESTE Online Career Fair, ki bo potekal med  14.10.2013 in 7.11.2013, ravno prava priložnost za tebe. Poišči uporabne informacije, vzpostavi kontakt z vrhunskimi podjetji in univerzami, izmenjaj izkušnje z ostalimi študenti iz več kot 15 evropskih držav in vse to za svojo pisalno mizo pred računalnikom.

Na virtualnem sejmu imaš lahko kot udeleženec možnost si ogledati profile različnih podjetij, prijaviti se na delovno mesto ali komunicirati s predstavniki podjetij in tako pridobiš vtis o delovnih pogojih, trenutnih projektih in viziji podjetja. Sodelujoče univerze bodo ponudile informacije za študente tehniških in naravoslovnih fakultet, ki jih zanima študij v tujin ali iščejo zaposlitev na tujih univerzah.

Poleg tega, bodo na sejmu tudi delavnice na temo ”Kako napisati CV v angleškem jeziku?”, ”Deset najboljših možnosti za začetek kariere v tujini”, itd., kar je edinstvena priložnost za vse študente , ki želijo ustvariti kariero v tujini.

Kje dobim več informacij?

Lahko nam slediš na Facebook-u (https://www.facebook.com/IAESTEOnlineCareerFair) ali preveriš na naši spletni strani: www.onlinecareerfair.eu

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.