Začenja se!

…Novo študijsko leto.

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) je ob začetku novega študijskega leta 2013/14, pripravila informativno akcijo »DOSTOP«, s katero želi izraziti dobrodošlico brucem in jim zagotoviti vse informacije, ki jih potrebujejo za uspešno vključitev v študentsko življenje. Hkrati ŠOUM predstavlja tudi številne aktivnosti, ki se bodo za mariborske študente izvedle v jesenskem semestru, študenti pa lahko vse informacije sedaj najdejo tudi na prenovljeni spletni strani www.soum.si.

 

»Že od vsega začetka se pri ŠOUM trudimo, da mariborski študenti dobijo potrebne informacije in podporo ob študiju. Pomembno je, da se zavedajo svojih pravic in dolžnosti, mi pa jim bomo hkrati omogočili tudi pester obštudijski program«, študente pozdravlja predsednik ŠOUM Jaka Žižek. 

 

Študentsko mapo DOSTOP bruci Univerze v Mariboru prejemajo pred svojimi fakultetami že pred samim pričetkom študijskega procesa. Ob rokovniku, ki vsebuje 10 nasvetov za čim lažjo vključitev v študentsko življenje, bodo bruci med drugim prejeli še kemični svinčnik, odpirač in »študentski plakat«, ki jim bo krasil študentsko sobo ali stanovanje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.