Informativni dnevi 2012

Tudi letos bodo bodoči študenti na fakultetah v Ljubljani, v Mariboru in na Primorskem, brezplačno prejeli posebno izdajo, ki smo jo pripravili pri reviji Študent. V njej bodo našli vse potrebne informacije, ki jih za korak naprej potrebujejo, poleg tega, pa bodo ustrezno informirani tudi o vsem kar zadeva študij.

 

Knjižica Informativni dnevi 2012, s pomočjo katere bodo bodoči študentje lažje in hitreje dostopali do izbranih visokošolskih zavodov, ŠOU informatorji na pomembnih točkah v Ljubljani in brezplačni Študentski telefon 080 98 67 – to so dejavnosti, s katerimi bo Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) na letošnjih informativnih dnevih (10. 2. in 11. 2. 2012) pomagala približno 10 do 12.000 dijakom, ki bodo v teh dveh dneh obiskovali visokošolske zavode v Ljubljani.

Ana Pleško, predsednica ŠOU v Ljubljani: »ŠOU v Ljubljani ima na informativnih dnevih eno nalogo –  čim bolje in čim bolj učinkovito pomagati bodočim študentkam in študentom, da bodo v petek in v soboto čim prej in čim lažje prišli do fakultet, na katerih želijo nadaljevati študij. Za to bodo poskrbeli naši informatorji, ki bodo mlade na ključnih točkah v Ljubljani usmerjali proti avtobusom in fakultetam. Informatorji bodo dijakom na voljo tudi z ostalimi potrebnimi informacijami o študiju in obštudijskem življenju.« 

 

ŠOUM bo tudi letos med Informativnimi dnevi poskrbela za bodoče bruce 

ŠOUM pričakuje, da bo fakultete UM v teh dneh obiskalo približno 7 tisoč dijakov. Poskrbeli pa bodo predvsem za to, da bodo dijaki hitreje in zanesljivo prišli do pravih informacij ter do iskanih fakultet. Organiziran bo tudi brezplačen avtobusni prevoz.

 

Študentska organizacija Univerze v Mariboru bo tudi letos v okviru informativnih dni, ki bodo potekali v petek, 10. in soboto, 11. februarja, poskrbela predvsem za to, da bodo dijaki hitreje in zanesljivo prišli do potrebnih informacij o študiju in obštudijskih dejavnostih na Univerzi v Mariboru, prav tako pa jih bodo predstavnki ŠOUM usmerjali pri iskanju želenih fakultet. Za dijake bo v petek organiziran tudi brezplačen avtobusni prevoz. »Na ŠOUM se zavedamo, kako pomembna je izbira študija in tudi tokrat dijakom zaključnih letnikov nudimo dodatno podporo. Ponuditi jim želimo čim več koristnih informacij, predvsem pa jim pokazati, da Maribor poleg dobrih pogojev za študij, mladim nudi tudi veliko obštudijskih dejavnosti ter aktivno preživljanje prostega časa«, je povedal predsednik ŠOUM Jaka Žižek. ŠOUM pričakuje, da bo v dveh dneh fakultete Univerze v Mariboru obiskalo približno 7 tisoč dijakov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.