Iniciativa proti tekstanju med vožnjo!

Dva mlada kreativca imata dovolj! Dovolj imata tekstanja med vožnjo zato sta se odločila, da z lastno kampanjo proti tekstanju med vožnjo poskusita preprečiti prometne nesreče pri mladih voznikih. Operirata z dejstvi in varno uporabo mobilnega telefona. Zakaj pa res ne!

NEKAJ DEJSTEV


Cesta ni igrišče!
Resen telefonski pogovor voznika povsem »okupira«. Dejstvo je, da človek ni sposoben hkrati opravljati dveh miselnih operacij. Če se nekdo torej intenzivno pogovarja po telefonu, ne spremlja dovolj dogajanja v prometu.

Updetaj se 10 minut kasneje!
Nič se ne bo spremenilo, če boš up to date kasneje, prispel boš varno na svoj cilj. S tem ne boš ogrozil varnosti sebe in drugih. Fokus na cesti je tako najboljša odločitev zate.

Manj virtualnega, več realnega!
V času hitrega tempa življenja, se srečujemo z osamljenostjo in svoje probleme rešujemo s kosom elektronike. Vzemi si čas in se srečaj z ljudmi v živo. Nasmeh in objem lahko naredi več kot en sam lajk!

PRIDRUŽI SE KOMJUNITIJU, KI TEKSTA VSEPOVSOD, SAMO ZA VOLANOM NE! 
SI AMBASADOR Z VZGLEDOM! ZAKAJ PA NE?!

Sodeluj v nagradni igri »Varen na cesti! Zakaj pa ne?!«


Socialen si itak vsepovsod!
Fotografiraj se in pokaži vsem najbolj odbit social post/sms/tweet/selfie what eeeva! Zakaj pa ne!? Ne pozabi, cesta ni igrišče!

Sodeluj! Pridruži se facebook komjunitiju, objavi svojo nabolj odbito #zakajpane fotko in sodeluj v nagradni igri! Socialne a ne mobilen, varen!

Nagrada. Fotografijo z največ lajki nagradijo s tečajem varne vožnje na Vranskem! V sodelovanju z AMZS! Varne na cesti! Zakaj pa ne!?

Več informacij najdeš tukaj!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.