Izobraževanje v tujini – prednosti pri zaposlitvi?

EducationUSA center v okviru Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije v tednu mednarodnega izobraževanja organizira informativni dogodek “S trebuhom za znanjem”, ki bo potekal 20. novembra 2014 v Ljubljani.

 

Biti aktivno vključen v izobraževanje v tujini posameznika bogati tako osebnostno kot tudi strokovno. Te pomembne življenjske izkušnje se kasneje izražajo tudi na delovnem mestu. Zakaj se odločiti za izobraževanje v tujini, kako izbrati ustrezen program, kakšne so možnosti financiranja je le nekaj tem, o katerih bodo potekale predstavitve in razprave z nekdanjimi prejemniki Ad futura štipendij in skladovimi svetovalci. Delodajalci bodo predstavili svoje izkušnje z mladimi, ki so mednarodne izkušnje pridobili že v času izobraževanja – so ti v prednosti pred ostalimi pri zaposlitvi?

Prvi del, ob 14. uri, je namenjen dijakom, ki razmišljajo o poletnih šolah, izmenjavah, praksah ali študiju v tujini. Drugi del, ob 17. uri, je namenjen študentom, ki razmišljajo o krajših študijskih obiskih, podiplomskem  študiju, praksah v tujini.

Dogodek bo potekal v četrtek, 20. 11. 2014, v veliki dvorani v pritličju poslovne zgradbe Slovenijales, Dunajska 22, Ljubljana.

Udeležba je brezplačna, potrebna je predhodna prijava zaradi omejitve mest.

Več informacij o dogodku je na voljo na spletni strani http://bit.ly/IEW-14.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.