Javni natečaj za izbiro najboljših prispevkov na temo študija in študentskega življenja v Sloveniji

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) je včeraj objavila Javni natečaj za izbiro najboljših prispevkov na temo študija in študentskega življenja v Sloveniji. V njem lahko sodelujejo vsi študenti in diplomanti (s statusom seveda, diplomanti pa tisti ki so diplomirali v študijskem letu 2010/11).  

 

Prispevki študentov se lahko nanašajo na naslednja področja: študij in vprašanja povezana s študijem, socialna problematika študentov ter druga aktualna in relevantna vprašanja s študentskega in diplomantskega vidika.

 

Diplomanti lahko pripravijo prispevke s področja ocene zaključenega študija in pridobljenih znanj, uporabnosti znanj pri zaposlovanju, problematike zaposlovanja in iskanja prve zaposlitve, stanovanjske problematike in drugih aktualnih in relevantnih vprašanj povezanih s statusom mladih diplomantov.

 

Rok za oddajo prispevkov je do petka, 28. oktobra 2011. Pregledala jih bo komisija, jezikovno ustreznost besedil pa bo preveril lektor. Ocenjuje se formalna popolnost prispevka, jezikovna in stilska ustreznost, poznavanje obravnavane problematike, aktualnost teme, uporaba in primernost virov glede na predstavljeno problematiko, podani predlogi za izboljšave določenega področja ter samostojna refleksija.

 

Sodelujoči bodo prejeli simbolično nagrado, prvi trije najbolje ocenjeni pa denarno nagrado (500,300 in200 EUR)

 

Več informacij tukaj!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.