Začel se je osrednji poletni festival stand up komedije: Panč

Osrednji poletni festival stand up komedije – 21. – 24. 8. 2014 @ LJUBLJANSKI GRAD. (V primeru dežja se prireditev seli v Festivalno dvorano).

Že sedmič prihaja na Ljubljanski grad PANČ, naš osrednji festival stand up komedije – letos s komiki iz sedmih držav in večerom črne komedije!

 

četrtek 21/8

ANA-MARIJA MITIĆ

GEOFF BOYZ

JERNEJ CELEC

JANEZ TRONTELJ

STEFAN ŠUMANAC

 

Petek 22/8

BORIS KOBAL

TIN VODOPIVEC

SAŠKO KOCEV

SAŠO STARE

ADMIR BALTIĆ

 

Sobota 23/8

PIŽAMA

PEDJA BAJOVIĆ

ALEŠ NOVAK

TIHOMIR PARAVINA

DUŠAN TOMIĆ

NEJC ŠMIT

 

Nedelja 24/8

Specialka: Večer Črne Komedije

PERICA JERKOVIĆ

MAGNUS BETNER

GAŠPER BERGANT

CAROLINA CLIFFORD

ALEKSANDAR PERIŠIĆ

 

Med domačimi mojstri vas bodo letos zabavali BOŠTJAN GORENC – PIŽAMA, PERICA JERKOVIĆ, DUŠAN TOMIĆ, JERNEJ CELEC in multipraktična ANA MARIJA MITIČ, svoj prvi nastop na Panču pa bo izvedel eden najbolj duhovitih Slovencev – BORIS KOBAL.

 

Preverjenim domačim gostom so organizatorji dodali še nekaj mladincev ter vrhunske tuje mojstre smeha, ki prihajajo letos iz Anglije, Škotske, Švedske, Hrvaške, Srbije in Makedonije. Na Panču bo tako nastopil eden najbolj priljubljenih skandinavskih komikov MAGNUS BETNER, pa makedonski superzvezdnik SAŠKO KOCEV, odlični Škot GEOFF BOYZ, ki je pred leti že obiskal Slovenijo, ter angleška komičarka, ki trenutno deluje iz Berlina, CAROLINA CLIFFORD. To je le nekaj najbolj vročih imen, ki vas bodo štiri večere zabavali na Ljubljanskem gradu.

 

Zelo poseben bo tudi zaključek letošnjega festivala, ko bo na željo številnih prijateljev Panča prvič na sporedu celoten VEČER ČRNE KOMEDIJE. V njem bodo na svoj račun prišli ljubitelji politično nekorektnega humorja in šal o sicer bolj resnih temah.

Za najbolj zveže informacije o festivalu Panč obiščite uradno spletno stran festivala http://festivalstandupkomedije.si, sledite pa mu lahko tudi na Facebooku in Twitterju.

 

Vstopnice so že naprodaj v predprodajni mreži EVENTIM

http://www.eventim.si/si/vstopnice/panc-festival-stand-up-komedije-ljubljana-ljubljanski-grad-364961/event.html#event-details

Cene enodnevnih vstopnic so od 11 eur, 2-dnevnih od 20 eur, 4-dnevnih pa 36 eur.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.