Kaj podariti svoji boljši polovici?

Pred prazniki se pojavi večna dilema, kaj kupiti svojemu dragemu oz. svoji dragi za darilo. Ženske po navadi z nakupovanjem nimamo takšnih težav kot moški, pa vseeno rabimo kdaj tudi kakšen nasvet za izvirno darilo.

Čeprav svojega partnerja poznamo bolj kot kdor koli drug, nam včasih zmanjka idej, kaj podariti boljši polovici, da bo zadovoljen, presenečen in vesel darila.

Klasika
Vedno so popularna klasična darila. Kozmetika, kreme in parfumi so stalnica pri obdarovanju svojega partnerja. Izbirajte ga po svojem okusu, ampak pomembno je, da partnerju diši, da ga bo zagotovo uporabljal. V mrzlih zimskih dneh pridejo vedno v poštev tudi topla oblačila, naj si bodo to šali, kape, rokavice, puloverji, srajce, nogavice, kopalni plašč, pižama ali pa kaj drugega, le konfekcijsko številko je treba prej izbrskati, da se slučajno ne zmotimo.

Perilo ali začimbe?
Ravno tako lahko presenetimo partnerja s seksi spodnjim perilom, v katerem bosta lahko oba uživala. Upoštevati je treba okus in želje svojega dragega. Če ima partner kakšen hobi, mu lahko podarite kaj v zvezi s tem, pa naj bo to od mojstrov hišnih opravil ali pa do modelarstva in origamija. S tem zagotovo ne boste udarili mimo. Če vaš partner rad kuha, mu lahko podarite komplet začimb in dišavnic, če pa se raje odpravi na ogled športnih prireditev, je odlično darilo karta za tekmo njegove najljubše ekipe ali kakšen navijaški pripomoček. Tiste bolj zapečkarske partnerje pa lahko presenetite z DVD-jem priljubljenega igralca ali igralke, albumom najljubše skupine, ali pa kar karto za ogled koncerta.

Drzni si
Za tiste malo bolj drzne in avanturistično naravnane bo prav prijetno presenečenje, če ga povabite na skok z vrvjo, polet z akrobatskim letalom, skok s padalom, rafting, gokart ali pa le ogled mesta z balonom.
Lahko pa se spomnite darila presenečenja, v katerem uživata oba. Odločite se lahko za pripravo večerje presenečenja in doma pričakate svojo boljšo polovico z njeno najljubšo jedjo, obloženo in okrašeno mizo, sladico pa nadaljujeta v postelji. Zanimiva ideja je tudi izlet v neznano, nekam, kjer je lepo in mirno okolje, s košarico, polno dobrot in zaideta na kraj, kamor si lahko pogrneta dekico in uživata v pikniku. Veliko turističnih agencij ponuja tudi poceni enodnevne izlete, kjer plača samo eden, potujeta pa dva. Dan lahko preživita tudi v toplicah, kjer si lahko poleg samega namakanja v vodi privoščita še jacuzzi, savno, masažo, čokoladno kopel in podobno razvajanje v dvoje. Za odmik od vsakodnevnega vrveža je možnost tudi najeti samotno kočo samo za vaju dva, kamor se umakneta pred pogledi ostalih in uživata le v vajini družbi.

Sanda Gajsar 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.