Kako do izobrazbe, ki jo potrebujete za uspešno prihodnost?

Ste med tistimi, ki iščejo nadgradnjo svoje izobrazbe s področja informatike? Poklic s področja informatike je še vedno eden najbolj iskanih poklicev. Njegova prednost je tudi v univerzalnem jeziku, saj ste s to izobrazbo zanimivi tako doma kot v tujini.

V podjetju B2 že več kot 25 let skrbijo za kakovostna usposabljanja posameznikov na različnih področjih, predvsem pa na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij, kjer nudijo pestro izbiro programov za pridobitev formalne izobrazbe. S svojim znanjem in izkušnjami so tako vodilni na področju računalniškega izobraževanja in e-izobraževanja.

Aktualni B2 programi:

•       tehnik računalništva (srednješolsko izobraževanje),

•       inženir informatike (višje strokovno izobraževanje),

•       poslovna informatika  – dodiplomski študij (visokošolsko izobraževanje) ter

•       management in informatika – podiplomski študij (visokošolsko izobraževanje).

Danes brez sodobne računalniške tehnologije praktično ne gre. Ta se je namreč že močno ukoreninila v naše vsakdanje življenje. Zaradi tega računalništvo in informatika postajata glavni področji, na katera se osredotočajo vse vidnejše inovacije za ustvarjanje boljšega jutri. Računalništvo postaja pomembno v vseh aspektih človeškega življenja. Zato ni nič čudnega, če so računalniški poklici označeni kot deficitarni, strokovnjaki s tega področja pa zelo cenjeni in zaželeni.

Izobraževanje na B2 je zasnovano tako, da omogoča posameznikov osebni razvoj. Spodbujanje kreativnosti, osebni napredek in pridobljeno uporabno znanje udeležencem omogočajo uspešno nadaljevanje karierne poti. Vzdušje v predavalnicah je sproščeno, omogočeno  je tudi druženje izven šole, kjer lahko predavatelji in udeleženci vzpostavijo še pristnejše odnose.

Študij je primeren za vse, ki želite:

  • napredovati v svoji karieri,
  • poglobiti pogled v informacijske tehnologije,
  • vstopiti v svet IT-ja,
  • nadgraditi svoje znanje informatike in
  • se na izobrazbeni lestvici povzpeti stopničko više.

S pomočjo izjemnih predavateljev na B2 boste spoznali sodobne informacijske tehnologije in storitve, razumeli in spoznali poslovne procese, pridobili sposobnost spremljanja novosti ter iskanje novih poslovnih priložnosti. Izobraževanja so vodena na način, da vam pomagajo razviti vodstvene sposobnosti in veščine za prepoznavanje inovacij.

Več informacij o posameznih programih lahko najdete na spletni strani https://www.b2.eu/sl(oglasno sporočilo)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.