Kako do postelje v študentu?

Smiling young woman of Asian Japanese beauty sits against wall in new apartment dressed in sweater and skirt, she is happy about move raises hands up in happiness next to unpacked boxes of stuff
Foto: Three Spots iz iStock

Vsi tisti, ki še nimate postelje v študentu – Študentski domovi v Ljubljani so objavili dodaten razpis za sprejem študentov visokošolskega študija. Razpisanih je 740 ležišč za sprejem v domove oziroma za študente, ki jim bo subvencija prvič dodeljena.

Pogoji, ki jih mora posamezen kandidat izpolnjevati za sprejem v študentski dom, so dostopni na spletnih straneh Študentskih domov v Ljubljani. Na tem naslovu najdete tudi obrazec za oddajo vloge. Prošnjo lahko oddate priporočeno po pošti ali osebno v pisarni Študentskih domov v Ljubljani na Kardeljevi ploščadi.

Rok za oddajo prošnje je 28. februar, o tem, ali izpolnjujejo pogoje, pa bodo študentje obveščeni po pošti, najkasneje do 31. marca. Prav tako bo do 31. marca na spletni strani Študentskih domov v Ljubljani objavljen prednosti seznam študentov, ki si upravičeni do bivanja v domu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.