Kako smo se v 2014 osvajali in parčkali Slovenci?

Ona-On.com nam je letos že tradicionalno postregel s statistikami, o tem kako se spoznavamo Slovenci.

Uporaba spletnega spoznavanja se povečuje, saj smo Slovenci razmeroma sramežljiv narod. Letos se je na Ona-On.com registriralo več kot 22.000 novih samskih. Poleg tega je zelo praktično odklikati na Ona-On, kjer veš da je več kot 142.000 uporabnikov, med katerimi lahko izbiraš, ali pa se pustiš izbrati.

Na mobilnih napravah se je spoznavalo več kot 6.000 Slovencev. V letu 2014 smo zabeležili več kot 29.000 dogovorov za srečanja, po domače zmenkov;). Uporabniki pa so si med seboj izmenjali več kot 1,3 milijona komentarjev, daril in voščilnic, si poslali 3,2 milijona sporočil in opravili več kot 10 milijonov ogledov profilov, všečkov in spraševanj za šanse.

Kar pa je najpomembneje, zabeležili smo odjavo 883 novih parov z razlogom »Hvala, spoznala sva se pri vas, nasvidenje!«. Nekatere najpogumnejše pare, ki so nam zaupali svojo zgodbo, si lahko ogledate tukaj.

Če vas mika poskusiti, vabljeni, da do konca leta ujamete brezplačen preizkus in 50% popust na vse članarine, tako da ob registraciji vpišete promo kodo »VseNaj2015«, če pa ste že registrirani na Ona-On.com lahko ob plačilu članstva vpišete promo kodo “Srecno2015 in uveljavite 50% popust!

Srečno!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.