Silvestrovanja po Sloveniji

Od leta 2014 se boste lahko z največ prireditvami na prostem poslovili v Ljubljani. Silvestrovanja na prostem pa prirejajo tudi ostala mesta po Sloveniji. Podajamo vam le nekaj predlogov kam in zakaj na najdaljšo noč v letu.

 

V Ljubljani poskrbljeno za različne glasbene okuse

Na Kongresnem trgu bo tudi letošnje silvestrovanje tradicionalno namenjeno najširšemu krogu obiskovalcev. Izbor izvajalcev zagotavlja zabavo vsem generacijam, s trga pa je tudi eden najlepših pogledov na ognjemet. Nastopili bodo: Nuša Derenda, Alenka Godec, Jan Plestenjak in Gadi.

Na Trgu francoske revolucije bodo na svoj račun bodo prišli ljubitelji alternativne rock glasbe. Zabavali vas bodo Blaž, Karmakoma, Happy ol’ Mcweasel, Borghesia in Noctiferia.     

Mestni trg je tradicionalno namenjen generaciji srednjih let, ki jo bodo izbrani izvajalci zagotovo navdušili tudi letos, nastopili bodo Oto Pestner, Manca Špik in Substituti in Alfi Nipič.

Program na Pogačarjevem trgu je namenjen ljubiteljem slovenskih izvajalcev popularne in narodno zabavne glasbe. Letos vas bodo zabavali ansambel France Poljanšek in skupila Krila. 

V Kavarni Tromostovje bo silvestrski večer z glasbeno skupino Party Boys. V Cankarjevem domu pa si lahko ogledate opero in balet Balet SNG Maribor Carmen.

Novoletna zabava z največjimi plesnimi hiti vas čaka v klubu Cirkus z Cirkus NYE Party: Bounce into 2015.

Ekipa festivala Kurzschluss obljublja najbolj noro praznovanje novega leta, Kurzschluss NY’S Party – klubski večer elektronske plesne glasbe. Izvajalcev namenoma niso želeli razkriti. 

Novoletni večer v Klubu K4 bo namenjen ljubiteljem alternativne elektronske glasbe z K4 NYE with DJ T-1000 (ZDA) & Technimatic (Velika Britanija) – klubski večer drum ‘n’ bassa in techna.

 

Silvestrovanja po Sloveniji

V Mariboru lahko vstopite v novo leto 2015 na največjem trgu v Sloveniji na velikem silvestrovanju na Trgu Leona Štuklja, kjer bodo zbrane zabavali Karneval band in MI2.

Na Krekovem trgu v Celju bo veliko silvestrovanje na prostem s skupino Modrijani.

V prazničnem decembru je precej živahno tudi v Kopru. Silvestrovanje na prostem bo potekalo na Trgu pri kapitaniji, kjer bodo nastopili Platana, Žiga Rustja, Gedore in Rock the Pop.

Občina Piran in Avditorij Portorož vabita na nepozabno najdaljšo noč v letu na Tartinijev trg v Piran.  Pripeljite se lahko z brezplačnim avtobusom iz Lucije. Za uvod v silvestrovanje bodo poskrbeli z laser šovom. Zabavali nas bodo Mambo kingsi z glasbeno gostjo Natalijo Verboten. V primeru slabega vremena bo prireditev v šotoru na tenis igriščih v Luciji.

V Novem mestu bodo na Glavnem trgu nastopili Ice on Fire, Društvo mrtvih pesnikov in Dan D.

V Kranju bo potekalo silvestrovanje na Slovenskem trgu z Markom Vozljom in Tomažom Ahačičom-Foglom.

Tudi druga mesta po Sloveniji prirejajo silvestrovanja na prostem. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.