Kako v tujino

Projekt Kako v tujino, ki poteka v okviru Meseca študentskih doživetij, se bo izvedel bo v torek, 5. aprila 2011 pred Študentskim kulturno prireditvenim centrom Štuk.

Študentska organizacija Univerze v Mariboru pripravlja v torek, 5. aprila 2011 projekt »Kako v tujino«, s katerim želi študente čim bolje seznaniti z možnostmi, ki jih imajo za študij in izvajanje prakse v tujini ter jih hkrati spodbuditi k sodelovanju z društvi in k samim aktivnostim v tujini.

Projekt bo potekal med 10. in 15. uro, pred Študentskim kulturnim centrom Štuk (Gosposvetska 83), kjer bodo predstavljene možnosti študija v tujini preko mednarodnih študijskih izmenjav, kot so Erasmus, Erasmus Mundus, Ceepus, Comenius, prav tako pa se bodo tam predstavila naslednja študentska mednarodna društva: AEGEE, AIESEC, BEST, EGEA, ELSA, EESTEC, IAESTE, DŠMM in informacijska točka Europe Direct.

Ob 11. uri bo potekala igra »Najšibkejši člen«, z vprašanji vezanimi na tujino, glavna nagrada za zmagovalca pa je izlet v Bratislavo za dve osebi.

Ob 14. uri pa bodo svoje izkušnje s študijem oz. delom v tujini predstavili mariborski študenti: Filip Flisar, Nika Ferčec in Katja Prnaver.

Projekt Kako v tujino poteka v okviru Meseca študentskih doživetij. V primeru dežja, se projekt prestavi na 19. april.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.