Kako z miško do uspeha?

Konferenca digitalnega marketinga

Vsi tisti, ki vas navdušuje marketing in bi radi slišali, kako s sodobno tehnologijo, Facebookom in ostalimi družbenimi omrežji uspeti v poslu, se enostavno morate udeležiti konference »Kako z miško do uspeha?«. Na konferenci, ki jo organizira študentska organizacija AIESEC v okviru projekta IT dnevi, boste pridobili znanje, ki vam bo pomagalo pri iskanju službe in informacije o tem, kako v tujini dobiti delovno prakso s področja marketinga.

Kdaj in kje? 23. marca ob 14. uri na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, Lila dvorana.

Strokovnjaki na področju digitalnega marketinga bodo predstavili spletne marketinške strategije, spregovorili bomo o pomenu iskalnega marketinga, odpeljali vas bomo v zloglasni svet Facebooka in predstavili trike družbenih omrežij kot sta Twitter in Linkedin.

Ne zamudite super priložnosti za pridobitev širšega pogleda v svet digitalnega marketinga in možnosti osebnega pogovora s strokovnjaki iz prakse ob koncu posameznega predavanja.

Za več informacij o dogodku obiščite ITdnevi: Kako z miško do uspeha?

S prijavo si zagotovite mesto na konferenci, poleg tega pa bo prvih 100 udeležencev na konferenci dobilo letno naročnino na revijo Računalniške novice.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.