Kampus.si

Kampus.si je platforma, ki povezuje različne študente iz različnih fakultet z različnimi znanji in spodbuja podjetništvo med mladimi.

Kampus.si je platforma, ki povezuje študente iz različnih fakultete z različnimi znanji in spodbuja podjetništvo med mladimi. Njihov glavni cilj je povezati študente z različnimi idejami in študente s pravimi znanji za razvoj teh idej.

 

Različni študentje imajo različna znanja in veliko talenta. Vendar so med seboj nepovezani in zato njihov talent ne pride do izraza. Nihče namreč ne more sam popolno izpeljati vseh plati projekta, zato je pomembno, da najde ljudi s komplementarnimi znanji. To je tudi ideja projekta Kampus.si in iz te točke izhaja. 


Kampus je definiran kot zemljišče v sklopu univerze, kjer se nahajajo različne fakultete in povezane institucije. Na kampusu se srečujejo študentje z različnimi pogledi in znanji, ustvarijo se povezave med njimi in sčasoma ideje prerastejo v projekte. V takšnem raznolikem okolju se nastale podjetniške ekipe hitreje razvijajo in njihove ideje imajo večje možnosti, da se prelevijo v hitro rastoča podjetja.

 

Kampus.si temelji na temu, da v Sloveniji primanjkuje povezovanja med fakultetami in njihovimi študenti. Vizija Kampus.si je postati vodilna povezovalna skupnost študentov, ki jih zanima podjetništvo in na tak način pripomoči k razvoju okolja, v katerem živimo. Poslanstvo je skrbeti za čim lažje povezovanje med študenti različnih fakultet in smeri, da lahko ti sestavijo kar se da najboljšo ekipo za svoj projekt. Prav tako bo oblikovana skupnost skrbela za medsebojno pomoč in sodelovanje, da bodo imele mlade ideje kar se da dobro možnost za rast. Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.