Kdaj pa, če ne letos? Idealna priložnost za novega partnerja!

Novo leto, novi začetki, nove zaobljube. Fitnesi so polni, prijatelji si posvečajo več pozornosti, kako pa kaj tvoje ljubezensko življenje? Najlažje, brez bolečin in posledic za ego se spravi v ljubezensko formo tako, da se prijaviš na Ona-On.com, kjer se spoznava že več, kot 143.000 samskih.

 

Na Ona-On.com lahko izbiraš med različnimi hobiji uporabnikov, pregleduješ slike in komuniciraš samo s tistimi, ki so ti všeč. Januarja je spoznavanje še lažje, saj lahko izkoristiš 50% popust za vse zamudnike, ki ga niste izkoristili že decembra;). Kar moraš storiti je, da klikneš sem ali pa pri plačilu izkoristi promo kodo in vpiši »Srecno2015«.

Najbolje pri vsem tem pa je, da lahko svojo simpatijo, ki jo spoznaš na Ona-On.com, povabiš na pravi zmenek, saj bo 23. januarja, v Cvetličarni, Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji. Tako je, spoznaj se online, zaljubi se offline.

Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji, bo že šesti po vrsti. Vsi udeleženci bodo imeli možnost spoznati veliko novih oseb, saj bo z nami plesni učitelj, Potovanje za samske, fotograf z instantno izdelavo slik, simpatične animatorke in animatorji, Spoznavalnica, plesne skupine iz Plesnega mesta, premierno pa se bo predstavil tudi naš Ljubo. Skratka veliko razlogov, da začneš pogovor in se zabavaš ob spremljevalnem programu.

Program bosta povezovala voditelja radia Antena, ki bosta med 12. in 16. januarjem, v radijskem etru iskala VIP pare, ki bodo v Cvetličarno prišli na zmenek na slepo. Če želiš biti en izmed srečnih parov, ki se bodo prvič videli in spoznali v Cvetličarni, le poslušaj radio Antena in se prijavi.

Če to ni dovolj velik razlog, da se udeležiš največje žurke za samske, ti lahko prišepnemo, da se je lansko leto pri nas spoznalo več kot 800 parov in da smo največji servis za zmenke, v Sloveniji. Kaj še čakaš, registriraj se in pridi 23. januarja, v Cvetličarno Ljubljana. Karto lahko kupiš tukaj. (Oglasno sporočilo)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.