Gala večer stand-up komedije: Zimski panč: 7 Veličastnih vs. Petek 13.

JURE GODLER * GORAN VUGRINEC – GOC

VLATKO ŠTAMPAR * TANJA KOCMAN * JERNEJ CELEC

TIN VODOPIVEC * TOMAŽ STANOVNIK * MC TEŠKY

Petek, 13. februar * 20.00 @ Festivalna dvorana, LJ

+ PIŽAMA: Ekskluzivno Valentinovo Oranje (14/2)

 

Zdaj že lepo utečeni Zimski Panč – Gala večer stand-up komedije, ki se v ljubljanski Festivalni dvorani odvija v sodelovanju Ceha za smeh in Pionirskega doma, bo spet malce poseben. Če je bil lanski kulturno-olimpijski, ga bosta letos pobarvala pustni čas in petek trinajstega – dan, ko se smejimo še posebno glasno!

 

Trinajstici se bo zoperstavilo sedem veličastnih mojstrov smeha. Nosilca programa bosta wunderkind JURE GODLER in povratnik GORAN VUGRINEC – GOC iz zagrebškega Studia smijeha. Življenje iz kockaste perspektive bo ob njem pojasnil še VLATKO ŠTAMPAR, žensko kvoto pa bo tokrat zapolnila komentatorka iz oddaje Bog ne daj, da bi crknil televizor in glas Radia Center, TANJA KOCMAN.

 

JERNEJ CELEC bo nastopil z izsekom iz svoje prve samostojne celovečerne predstave ‘Ni vse črno’, TIN VODOPIVEC bo Zimski Panč izkoristil za priprave na šopek svojih svežih projektov, mlajšo gardo pa bo tokrat zastopal TOMAŽ STANOVNIK. Dogodek bo izven kategorije povezoval MC TEŠKY. Mimogrede, to je tisti je tip v fraku in cilindrom, ne simpatični rumeni zmaj na odru …

 

KER PA ČREMU PETKU 13. SLEDI VALENTINOVO …

… lahko smeh raztegnete čez cel vikend. Zimskemu Panču bo v soboto, 14. februarja, sledilo ekskluzivno Valentinovo oranje z BOŠTJANOM GORENCEM – PIŽAMO, stand-up uspešnica minulega leta, ki se se približuje 50 razprodanim ponovitvam. Namig za boljše polovičnike: če bi za Valentinovo radi utekli ogledu hollywoodske ekranizacije pornografije za zdolgočasene gospodinje, pa le ne bi radi zaorali v prazno, si privoščita vsaj Pižamo! XXL doza smeha zagotovljena.

 

– – – – –

 

VSTOPNICE ZA ZIMSKI PANČ

Lastovka (do vključno 23/1) = 10€

Redna Cena (od 24/1 naprej) = 15€

Dijaki / Študentje / Upokojenci = 12€

 

DVODNEVNE VSTOPNICE ZA ZIMSKI PANČ + PIŽAMOVO ORANJE

Redna cena (nakup je mogoč le do do 13.2) = 25€

Dijaki / Študentje / Upokojenci (le do 13/2) = 22€

 

PREDPRODAJA EVENTIM

Hiše vstopnic + Petrol + Big Bang + Pošta + Kompas + (K)iosk +

3Dva trafika + Mercator Hipermarket + Svet Knjige …

www.eventim.si & www.vstopnice.com

t: +386 (0)1 420 50 00 (pon-sob/mon-sat/lun-sab 8:00 – 16:00)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.