Klub KMŠ v Ljubljani spet preseneča!

Tako kot vsako leto, je Klub KMŠ v Ljubljani tudi letos za svoje obiskovalce pripravil svež nabor aktivnosti v svojem mesečnem repertoarju. Tokrat je v programu večji poudarek na dnevnih ali vsaj zgodnejših večernih dejavnostih; te vključujejo kulturne in izobraževalne vsebine, potopisna predavanja, večere stand-up komedije, dobrodelne prireditve in drugo. Všeč nam je tudi to, da vsak mesec Klub KMŠ obišče ena res dobra slovenska glasbena skupina. 23. februarja bo to skupina Tide. Ne dovolite, da se vam kak dogodek izmuzne in se oglasite v Klubu KMŠ!

Verjamem, da me ne boste popravili, če napišem, da je Klub KMŠ najbolj priljubljen študentski klub v Ljubljani. Morda je razlog za to sproščena štajerska mentaliteta, prenešena v središče meglene Ljubljane, morda že 10-letni sloves enega najboljših »žur placov« v Ljubljani, vsekakor pa k dejstvu pripomorejo zvesti obiskovalci, ki prinašajo v prostore pozitivne vibracije, ne glede na kraj, iz katerega prihajajo. Skratka, povsem navajeni smo, da je Klub KMŠ v Ljubljani nadvse privlačen za žura željne študente in neštudente.

Dejstva o Klubu KMŠ
Najprej za vse, ki so zadnja leta preživeli izključno za knjigami, nekaj dejstev. Na Tržaški 2 v Ljubljani stoji stavba, v kateri že deseto leto zapored prebiva Klub KMŠ. Lokacija je nadvse praktična za pešonoge in kolesarsko navdahnjene, saj se klub nahaja blizu centra Ljubljane. Tja lahko pripotujete tudi s pomočjo mestnih avtobusov številk 1, 6 in 6b, izstopite pa na postaji Tobačna. Klub lahko obiščete vsak dan med 8. zjutraj in 5. uro zjutraj (naslednji dan), zaprt je le ob nedeljah, ko pa vsak pošten študent tako ali tako polni baterije v domači postelji.

Praktično kadarkoli boste zvečer pomolili nos skozi ena od dvojih vhodnih vrat Kluba KMŠ, boste za njimi zagledali nabito poln prostor ljudi, ki se odlično zabavajo. Za to poskrbita dve ločeni plesišči z različno, ampak skoraj po pravilu vedno plesno glasbo. Poleg množice ljudi vam bo zagotovo všeč tudi pisana notranjost, ki jo vsako leto vestno prenovijo in tako klub še polepšajo. Če ne že kaj drugega, naj vas v Klub KMŠ popelje vsaj firbec, kako izgledajo novi grafiti, ki se svetijo v temi! Izdelali so jih odlični ptujski grafitarji Dino Kolarič, Aleksander Senos in Marko Kolarič Gavez.

Če ste redni obiskovalci kluba, ste verjetno tudi lastniki članske izkaznice Kluba KMŠ. Ta vam omogoča brezplačen vstop na vse prireditve, sicer pa vstopnina na vse dogodke (oziroma po 21. uri) znaša samo simbolični 1 EUR! V primeru, da izkaznice še nimate, se za pridobitev oglasite v klubu, tisti brez statusa imejte s seboj še 10 EUR, študentje pa 5 EUR.

Letos še posebej hud program!
Za dobro počutje vseh obiskovalcev ekipa Kluba KMŠ vsako leto trdo dela na sestavljanju zanimivega programa in vedno ponudi nekaj novega. Posebej zadnje mesece se še posebej trudijo in redno skrbijo tudi za malo drugačno dogajanje od tistega, ki ste ga pri njih sicer navajeni. Letos bo Klub KMŠ za vse svoje obstoječe in bodoče obiskovalce pripravil obilico presenečenj, kar se tiče programa. Poleg večernih plesno obarvanih žurov v prostorih na Tržaški 2 prav tako:
– organizirajo potopisna predavanja,
– prirejajo večere stand-up komedije,
– gostijo različne gledališke predstave,
– predvajajo prenose športnih dogodkov,
– prirejajo večere družabnih iger in okrogle mize o študentski problematiki,
– organizirajo koncerte znanih slovenskih skupin in še neuveljavljenih skupin ter
– poskrbijo za zabavne tematske večere in še mnogo več.
Napovedi dogodkov za tekoči mesec boste najlažje spremljali na prenovljeni spletni strani www.klubkms.si, kjer se lahko naročite tudi na e-novice, se poiščete v prenovljeni, bolje organizirani fotogaleriji in prelistate najnovejšo izdajo revije Kluba KMŠ.

Tudi za večne zaspance in strastne ljubitelje kavic
Program je letos prijazen tudi do tistih, ki vestno opravljate študijske obveznosti in vas pot hitreje zanese v deželo spanja. Dogajanje v Klubu KMŠ (koncerti, predstave in drugo) se namreč prične že okoli 21. ure zvečer, tako da z bolj zgodnjim odhodom domov ne boste zamudili večine zanimivih aktivnosti. Nujno se torej oglasite nekoliko prej, da vam kak zanimiv dogodek ne uide!
Če pa v Ljubljani obenem iščete še prijeten kotiček za kofetkanje, je cyber kotiček z brezplačnim wireless internetom v Klubu KMŠ kot nalašč za vas. Odlična kava vas bo prebudila, da boste končno spisali tisto seminarsko nalogo, ki vas mori že od začetka semestra. V cyber kotiček boste na kavo povabili še kolegico ali kolega, vsi skupaj pa se lahko dobite na popoldanski partiji taroka ali druge družabne igre.
Oglasite se torej v Klubu KMŠ – obljubljamo vam presenečenja in odlično zabavo!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.