Klub KMŠ

Začelo se je novo študijsko obdobje, s tem pa je zaživelo glavno univerzitetno središče, za katerega Klub KMŠ vsako leto pripravlja najrazličnejše obštudijske dejavnosti in zabavo. Klub KMŠ se kot največji in najbolj prepoznaven študentski klub v Ljubljani že deveto leto zapored odpira v novo sezono z osveženim programom in dobro ponudbo.

Tudi letos bodo v Klubu organizirali različne dogodke, kot so predstave, koncerti in potopisna predavanja, a z večjo intenziteto. Imeli bodo več dogodkov in kvalitetnejši program. Posebej se bodo potrudili za nekaj presenečenj, ki bodo vam, študentom, posebej prirejena. Glavna sprememba logistike programa je zgodnejši začetek. Dogodki se bodo po novem začeli ob 22.00. Tako ste vljudno vabljeni, da se v Klub odpravite prej in ne zamudite najboljših točk.
Čez dan vam je še vedno na voljo Cyber caffe s petimi računalniki in odprto brezžično internetno povezavo. Za vse študente pa je na voljo članska izkaznica za 5 €.
Gradbena dela pred Klubom KMŠ se pospešeno zaključujejo, a kljub temu svetujemo, da pridete brez avtomobila, saj je to nenazadnje najvarnejša in čista pot.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.