Kmalu Slovenska Spletna stran za vse Talente

Prihaja edinstven spektakel, namenjen VSEM Talentom! Več info sledi v prihajajočih dneh. Odštevajmo skupaj do otvoritve portala, katerega naloga bo: Iskanje, nagrajevanje, tekmovanje, pomoč in promocija Talentov. Torej omogočiti Talentu VSE kar potrebuje za še večji uspeh.

Še malo in online se bo pojavil spletni portal leta 2013 Spletni Talenti. Internetna stran, ki bo združevala staro in mlado, ter bo skrbela za kvalitetno preživljanje prostega časa mladih talentov. Poskrbeli bodo za promocijo glasbenih, športnih in drugih talentov in tako pokazali, da se zavzemajo za zdravo življenje mladine, kjer več pomeni šport in glasba kot pa alkohol in zabave. Skupaj odštevajmo do dogodka. Zaenkrat pa ste vabljeni da prečekirate FB STRAN Spletnih Talentov in si malo potolažite radovednost.

 

Ponosno razkrivamo prvega izmed številnih partnerjev s katerimi sodelujejo Taleni. Pomagal vam bo na vaši poti do uspeha! Sae institute, največja mreža multimedijske izobrazbe na svetu, ki bo Talentom omogočala izobraževanja s področij medijev, ki jih zanimajo.

Med partnerji projekta, pa so omembe vredni tudi mnogi drugi. Skupaj z URBAN ROOF bodo vsem talentom urbanih športov pomagali na poti do uspeha. Njihov slogan se glasi: ” Pod streho športnega centra Urban Roof, urbani športi nikoli ne počivajo. Niti v dežju.”

Več kot 23 letno tradicijo in kakovost pa ima tudi plesna šola Bolero! Je ena izmed osmih plesnih šol v Sloveniji, ki jim je sekcija plesnih šol pri GOSPODARSKI ZBORNICI dodelila naziv “Dobra plesna šola!” (na podlagi izpolnjevanja strogih kriterijev s področja strokovnosti in poslovnosti) Med njihovimi že uspelimi talenti izstopa Nika Kljun, ki bo za Spletne Talente pripravila presenečenje.

Več info o Spletnih Talentih bo sledilo kmalu. Se tipkamo.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.