KMKC Kompleks vabi na predavanje, žur in koncert

Ne samo ta vikend, tudi sicer se v KMKC Kompleksu veliko dogajaTokrat vabijo na …

Potopisno predavanje: S kolesom po Novi Zelandiji

‘100% pure New Zealand’ je slogan Nove Zelandije – države tisočerih čudes. Je ena izmed najbolj raznolikih in najlepših držav na svetu. Vsak popotnik ima možnost najti nekaj zase.

Država, ki je zaradi Maorov in njihove kulture, dolgih in razgibanih plaž, veličastne flore in favne, adrenalinskih priložnosti, zanimivih mest in prijaznih ljudi, res nekaj posebnega.

Andrej Vožič se je svojega potovanja lotil povsem neobičajno. Odločil se je, da bo prepotoval in spoznal neokrnjeno naravo Nove Zelandije kar s kolesom. Na potopisnem predavanju nam bo predstavil košček svoje izjemne in navdihujoče izkušnje, ki jo je dala pot s kolesom čez dolgi ‘Beli Oblak’.

Vse, ki ste željni malo drugačnega potovanja, bolj adrenalinskega in raznolikega, ste v četrtek, 25. 4. ob 20.00 uri vljudno vabljene na potopisno predavanje.

  • Dijaški žur: Public Violation, Dost in Run2None

Še malo pa bo vikend v Kompleksu zopet rezerviran za vse dijake (pa tudi tiste, ki še vedno radi spodbujate dijaške skupine).

Ker so mlade, nadebudne skupine postale že kar stalnica na njihovih dijaških žurih, bodo tokrat v petek 26. na našem odru gostili gimnazijsko punk skupino Public Violation, štiričlansko rock skupino Run2None in skupino Dost iz Velenja.

Petek, 26. 4. 2013 ob 22.00.

 

TIna Pečan

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.