Kolesarska nebesa: Tudi letos na AJM Team time ride!

Razgibana trasa, idilična narava in obilo zabave! Prijavi svojo ekipo čim prej!

AJM Team time ride je edinstvena in najbolj zabavna slovenska kolesarska prireditev, saj se na progi pomerijo 4-članske, 3-članske ali 2-članske kolesarske ekipe za najboljši približek povprečnemu času vseh ekip. 

Kolesarska prireditev nima značaja kolesarske dirke, čeprav se vsaki ekipi meri čas kolesarjenja. Zanimiv boj se bije za “najboljši povprečni čas” izmed vseh ekip. Ekipa, ki se bo najbolj približala povprečnemu času vseh ekip, bo velika zmagovalka. Torej so ekipe vse do prihoda zadnje ekipe v cilj negotove, katera je zmagovalna ekipa. Povsem nesmiselno je torej divjanje po predpisani trasi, a tudi zavlačevanje ne prinaša uspeha.

LETOS PONOVNO NEKOLIKO SPREMENJENA KROŽNA TRASA
Zastaviti bo potrebno povsem novo taktiko in pozabiti na pretekle povprečne čase 🙂 Na pobudo številnih udeležencev smo letos začrtali še nekoliko bolj razgibano krožno traso, od Kamnice pri Mariboru preko Kobanskih gričev do dveh “gorskih točk” pri Sv. Križu in Sv. Urbanu ter nazaj v Kamnico. Trasa je izjemno barvita in zanimiva ter bo med vinograde in gozdove zagotovo ponovno privabila množico kolesarskih prijateljev iz vse Slovenije. Množična rekreativna kolesarska prireditev je namenjena vsem generacijam, najmlajšim, starejšim, in letos tudi družinam …

Vse informacije in prijave na www.timeride.si.

FANTASTIČNE NAGRADE ZA UDELEŽENCE

Med vsemi udeleženci, ki bodo uspešno opravili pot, bodo izžrebali tudi:
* športno HD kamero
* kolesarske čelade Briko
* sončna očala Briko
* druge lepe nagrade naših pokroviteljev

Prireditve se bo letos udeležilo cca. 250 ekip, kar pomeni že blizu 1.000 kolesarjev iz vse Slovenije. Prijavi svojo ekipo še danes na www.timeride.si!

Hitra prijava se splača!

Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo in da bo “AJM Team time ride” še utrdil naslov ene izmed najmnožičnejših in zagotovo najzanimivejših kolesarskih prireditev v Sloveniji. Se vidimo v nedeljo, 29. maja, na AJM Team time ride 2016! 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.