Konec avgusta zopet ŽURamo Z RAZLOGOM!

Kot je že v navadi, bo ljubljanski park Tivoli zadnjo soboto v avgustu gostil tradicionalni, letos že 12. Žur z razlogom.

Od 16. ure naprej boste lahko za dobrodelni en evro zaplesali z enim najboljših in najbolj priljubljenih didžejev na svetu. Sedemurni Umekov set bo letos poseben tudi zato, ker ga bo izkoristil za slovo od domačega občinstva pred jesensko selitvijo v ZDA, kot vedno pa bo epski set izkoristil tudi za predstavitev najbolj vročih zvokov, ki razgibavajo letošnje poletje in bodo polnili plesišča še globoko v zimsko sezono.

 

Ideje z razlogom.

Podobno kot lani, bo prejemnik zbranih sredstev tudi letos ideja ene od nevladnih organizacij, ki jo bodo med prijavljenimi projekti izbrali mladi z glasovanjem na www.orto.si/zurzrazlogom. V lanskem razpisu Mladi za mlade je največ glasov prejela akcija Služba me ne išče zavoda Nefiks. V okviru te pobude so vzpostavili zaposlitvene klube za mlade v Ljubljani, Mariboru, Zagorju, Kopru in Novi Gorici in kar 12 udeležencem klubov je uspelo najti zaposlitev. Letos so se v finale prebili Hiša SRCe – Hiša rešitev za mlade, Orto huda soba / Orto hud flet, PKP Pogumni. Kreativni. Podjetni., Pripravniki, S project in Z Otoka v svet. Glasovanje še teče, prejemnik sredstev pa bo razglašen na 12. Žuru z razlogom.

Žur z razlogom, projekt znamke ORTO, je skozi leta postal prepoznaven in priljubljen glasbeni dogodek za mlade. Edinstvenost v slovenskem prostoru mu daje poslanstvo, ki skozi leta ostaja nespremenjeno: pomagati mladim in podpirati projekte, ki prispevajo k razvoju mladih. Na ta način se dobrodelna sredstva, zbrana na dogodku, vrnejo v skupnost mladih.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.