KONFERENCA ZA INOVATIVNE IN PODJETNE

Ljubljanski univerzitetni inkubator v sodelovanju s podjetjem Data d.o.o. pripravlja enodnevni dogodek za vse, ki se želite podrobno seznaniti s podjetništvom. Konferenca za inovativne in podjetne (KIP) bo preko treh sklopov predavanj odgovorila na vprašanja, ki se porajajo vsakemu, ki stopa na podjetniško pot:
– kdo mi lahko pomaga;
– kje lahko dobim finančno podporo, in
– ali je moja ideja tržno perspektivna.

Konferenca se bo odvijala 5. oktobra 2010 v popoldanskih urah (med 13. in 19. uro) v Zbornični dvorani Univerze v Ljubljani.

Dogodek bo otvoril rektor Univerze v Ljubljani dr. Stane Pejovnik, na konferenci pa se bodo med drugim predstavili Visionect, program Erasmus za mlade podjetnike, Pisarna za prenos tehnologij, svoje podjetniške izkušnje pa bodo na okrogli mizi ob koncu dogodka delili Neža Finžgar (Envit d.o.o.), Matej Kurent (CalypsoCrystal), Tone Stanovnik (Špica International d.o.o.), Aleš Špetič (Zemanta d.o.o.), Aleš Zevnik (Data d.o.o.) in Jugoslav Petkovič (Mimovrste). Ob koncu konference ste vljudno vabljeni na druženje ob prijetni družbi in dobrem pogovoru.

Vstop na konferenco je prost, več o programu in predavateljih pa si lahko preberete v priloženem programu. Prijave na konferenco so obvezne, prijavite pa se lahko na spletni strani LUI.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.