REKTORJEVA NAGRADA ZA NAJ INOVACIJO UL

Raziskovalci, študentje pozor!

Vsi, ki imate že razvite tehnološke in netehnološke inovacije, ki pa še niso prisotne na trgu, ste vabljeni, da se udeležite tekmovanja za Rektorjevo nagrado za naj inovacijo UL.

Rektorjeva nagrada je spodbuda za trženje in vstop na trg vseh inovacij, nastalih na Univerzi v Ljubljani. V poštev za natečaj pridejo tehnološke in netehnološke inovacije, ki bodo ocenjene glede na tržni potencial, razvitost inovacije, vsebino (vpliv na izboljšanje kvalitete življenja), ustreznost izvedbene skupine, ki bo zaključila razvojni del ter ustreznost izvedbene skupine, ki bo inovacijo tržila. Najboljše tri inovacije bodo prejele 3000 EUR, 2000 EUR in 1000 EUR ter brezplačno strokovno podporo in mentorstvo, ki bo prilagojeno potrebam komercializacije posamezne inovacije.

Prijave zbiramo do 18. oktobra 2010. Vsi, ki boste do tega datuma prijavili svojo idejo, boste lahko obiskovali brezplačne delavnice za izdelavo poslovnega načrta, preko katerega se uvrstite v nadaljnji krog tekmovanja. Razglasitev zmagovalcev bo 1. decembra 2010.

Več o tekmovanju, pogojih in prijavi si lahko preberete prebere na spletni strani projekta.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.