Kopalke, ki so zaznamovale leto 2010!

Enodelne ali dvodelne – odločitev je vaša …

Poletne temperature so se končno le pojavile, prvi vroči dnevi pa so odločilno že vplivali na spremembo garderobe. Zimska oblačila smo zamenjali s poletnimi, ker pa smo z mislimi že na morju, si poglejmo, kakšna je letošnja »beach« moda, kaj enostavno morate imeti in predvsem s kakšnimi kopalkami narediti najboljši vtis!

Če želite biti modni …!
Leto 2010 bo predvsem v znamenju enodelnih kopalk, raznoraznih motivov predvsem pa futurističnih in drugačnih, nenavadnih krojev. Že lansko poletje so enodelne kopalke zakorakale po večini plaž, toda letos so se končno izkazale kot idealno plažno oblačilo za modne gurmanke. Ne, ne, ne, ne mislimo na tiste enodelne staromodne kopalke izpred nekaj let, ampak za prave preobrazbe tovrstnih kopalk. Največkrat gre za raznorazne izreze na najbolj sexi predelih, opazni so raznorazni paščki, nekatere so posute s kamenčki, kristalčki, druge pa očarajo s prefinjeno elegantnim ravno sešitim zgornjim delom. Enodelne kopalke pomenijo elganco ali seksapil! Bodite drzne!
Tudi monokini kopalke bodo letos krasile ženska telesa. Z izrazito skromnim spodnjim delom, ki se nadaljujejo v zgornji del kopalk kot nek trikotnik, boste zares modne. Vsekakor pa so se modni kreatorji poigrali z geometrijo, tako da so rezultat predvsem zelo edinstveni in nadvse zanimivi modeli kopalk.
Monokinke so zaželjene v enobarvnem odtenku, predvsem so v ospredju rumena, rdeča in nepogrešljiva črna barva. Vzorci so odsvetovani, da posamezni kroji lepo pridejo do izraza.
Seveda celotno stvar morate okusno nadgraditi z letos nujnimi modnimi dodatki, manjkati pa ne smejo niti visoki in še višji čevlji s paltformo.
Prefinjene dame pa se bodo odločile za minimalizem. Enostavno krojene enodelne kopalke brez naramnic s pasom, ki podari vaše obline, bodo prava odločitev. Pri modni znami Lacoste so poskrbeli, da boste elegantno očarali okolico. Če pa se brez »varovala«(beri – naramnic) slabo počutite, imate na voljo tudi takšne z eno samo naramnico, ki pa niso nič manj modne. Torej za piko na i si omislite še velik slamnik in nepogrešljiva veliiika očala.

Tudi dvodelne kopale!
Tiste, ki se ne bojite sončnih žarkov in želite svoj trebušček malce posončiti – seveda so modne tudi dvodelne kopalke!
Modni oblikovalci pa so svoj navdih črpali iz preteklosti. Zopet so tu dizajni 40. in 50. let, ki poudarijo ženske obline. Visoko oblikovane hlačke in nedrčke, ki se obvezno zavezujejo okoli tilnika. Volački, pike, pentlje, črte, velike rože pa so vzorci, ki bodo krasili zagorela telesca.
Barve, vzorci in stil …!
Letošnje kopalke bodo krasile vojaško zeleni in pa flurescentni odtenki, še vedno so modni živalski vzorci, etno potiski in črte. Najbolj dodelani stili tega poletja bodo zagotovo kavbojski, športni ali safari. Rumena, turkizna in bela pa so tudi ene izmed barv letošnjega poletja. Ne pozabi na prosojno tuniko in aviatroke, s katerimi boš zares zažgala.
Moda dopušča zares veliko, vsekakor pa se je najbolje odločiti za kopalke, ki bodo primerne vaši postavi. Klasičen model je primeren za večje prsi, saj nudi odlično podporo. Če želite poudariti svoj dekolte, se odločite za model z zavezovanjem okoli vratu, trikotni model najbolje pristaja ženskam s popolno postavo, medtem ko je model brez naramnic zopet primernejši za manjše oprsje in zgolj poležavenje, brez večjih aktivnosti. Tankini pa je odlična rešitev za nekoliko problematičen trebušni del. Spodnje hlačke naj vam bodo dovolj velike, da se v njih pučutite udobno, tiste z privezovanjem pri krajih pa pustite za popolna in fit telesa. v svoji koži se morate počutiti odlično in kopalke vam bodo vedno pristajale.

Tjaša Kržišnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.