Kurzschluss letos kar s festivalskim programom!

Zvezdniško bo že na otvoritvi, saj v Ljubljano premierno prihajata Faul & Wad Ad, avtorja mega hita Changes.

Če je lani Kurzschluss prvič potrkal na vrata slovenske nočne scene, jih bo letos samozavestno kar podrl. Podrl s programom, ki je sicer v domeni velikih festivalov in lahko rečemo, da bo Ljubljana končno dobila več kot mesec prvovrstne zabave po zgledu največjih svetovnih prestolnic.

V kletne prostore Slovenijalesa tako poleg francoskega dvojca prihajajo Pendulum, Joris Voorn, Sister Bliss iz zasedbe Faithless, Cristian Varela, Bad Copy in Lisa Millett. Decembrsko vikend dogajanje bodo v spektakel nadgradili tudi slovenski zvezdniki, zato bo v Kurzschlussu spet nastopil Umek s prijatelji, premierno bodo surove stene kluba na test postavili Laibach, Magnifico bo s srbskimi trubači na vrsti za Božič, vikend prej pa bo v barvah Sladice live.

Organizacija tako zahtevnega festivalskega dogajanja tradicionalno zahtevni ljubljanski nočni klienteli zahteva veliko znanja, izkušenj in predvsem poguma. Teh vrlin organizatorjem ne manjka, saj gre za dve izmed najbolj uglednih agencij za prireditveni marketing pri nas, ki med svoje reference neskromno štejeta senzacije kot so Red Party, DiscoNautica, Dan elektronike in Žur z razlogom. Lani je naveza že dokazala, da zna v zaspano klubsko sceno vnesti potrebno svežino, tokrat pa trdijo, da smo v prejšnjem decembru videli le vrh ledene gore. Letos obljubljajo celotno!

>> Začnemo kmalu. Več tukaj.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.