Kurzschluss trojček

Kurzschluss po dveh vikendih ter izjemno toplem sprejemu med ljubitelji razkošnega nočnega življenja napoveduje festivalski trojček. V pop up klub na GR prihajajo Siddharta, Vinai in Roger Sanchez. Med 10. in 12. decembrom bodo feni glasbenih ikon ter elektronskih vibracij uživali v teatru sanj – klubu Kurzschluss. Po navdušenju obiskovalcev iz vse Slovenije in obiskih turistov pravzaprav tudi ni naključje, da sta kar dva izmed desetih najbolj zaželenih glasbenih dogodkov na prodajnih mestih Eventim Kurzschluss večera. Celoten program in novice o dogajanju v klubu so na voljo na kurzschluss.si ali na mobilnih aplikacijah za Android in iOS.

 

10. december, Siddharta // Eskobars

Nepozabni koncert  na razprodanem bežigrajskem stadionu leta 2003, prihajajoči 8. album, Ultra, več kot 30 glasbenih nagrad, priznanj in nominacij, med njimi 7 viktorjev in več mednarodnih nagrad. Kultna zasedba bo v Kurzschlussu premierno igrala skladbe z novega albuma Ultra in titanske uspešnice, ki obeležujejo 20 let ustvarjalnih presežkov.  

 

11. december, Vinai // Kosta Radman, Nick Karsten, Timo G, DJ Neotic  

Po izjemnih razprodanih nastopih po svetu (TomorrowlandUltra) mlada italijanska producenta EDM glasbe prihajata v Ljubljano! S svojim prvim singlom Raveology sta osvojila srca ljubiteljev elektronskih ritmov in vrhove lestvic, kar je vodilo do sodelovanja z odmevnimi imeni kot so DVBSS, R3hab, TJR in Dimitri Vegas and Like Mike (#1 DJ Mag lestvica), s katerima so nedavno posneli uspešnico Louder. Za ogrevanje predlagamo njuno Youtube serijo We are, ki beleži že več kot 100 nadaljevanj.

 

12. december, Roger Sanchez // Mike Vale, Angel Anx

Roger Sanchez, ameriški DJ dominikanskega porekla se ponaša z železnimi uspešnicami kot so Another Chance, You can’t change me, Hella Good, za katero je prejel prestižno Grammy Award nagrado. Ljubitelji house glasbe že drvijo po vstopnice, saj so Sanchezev predznak polne dvorane, veliki glasbeni festivali in groovy plesni ritmi. Kurzschluss bo za Rogerja Sancheza ogreval Mike Vale, ki z Rogerjem v prihajajočem letu pripravlja skupni projekt.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.