Leaf-fat na letnem odru Gale Hale

Po 3 letih hibernacije se bodo na oder vrnili nekoč nadebudi, kasneje budni in na koncu skoraj malo čudni rock docenti Leaf-fat.

Leaf-fat so se skratka odločili, da pobrišejo prah s svojih proizvajalcev zvočnih vibracij in preverijo, če so tiste najstnice, ki so jih nekoč zasledovale po koncertih, še željne žganja, ali jih je pot odnesla pod oder Kanzyanija in kompanjonov.

 

Njihovi začetki segajo v leto 2001, na svojem glasbenem kolovozu pa so izdali 2 albuma, posneli 5 videospotov in se podali na mnogo odrov pri nas kot tudi v Kanadi, Nemčiji in drugod, kjer so si publiko delili s cehovskimi kolegi po imenu Soulfly, Emil Bulls, Living Colour, Status Quo, Mad Caddies in drugimi. Fantje pravijo, da kanijo pobrusiti rjo z inštrumentov, ker se jim je potožilo po odru in, bodimo iskreni, brezplačnemu pivu.

 

Pridi preverit, če še zmorejo, morda bo to zadnja priložnost, da jih še vidiš v živo!

Na letni oder Gale Hale na Metelkovi jih bodo pospremili njihovi najboljši kanadski prijatelji, Trigger Effect, ki se trenutno podijo po Evropi in promovirajo svoj tretji album “What’s Left to Eliminate?”, pri nas se bodo ustavili že

tretjič.

 

 

Tina Pečan

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.