Lollobrigida: Čas je za Reklamo

Če imaš kdaj občutek, da se z našimi sosedi iz Hrvaške ne razumemo ravno najboljše, ti sedaj ponujam dokaz, da to sploh ne drži. Vsaj ne na glasbenem področju. Zasedba Lollobrigada je tista, ki te bo z Reklamo spravila v hrvaško-slovenski plesni korak.

Zagrebško-prekmurska glasbena skupina Lollobrigida je najbolj znana po svojem hitu ”Volim te” za katerega je leta 2009 prejela nagrado MTV. So disco punk oz. electro pop band, ki v teh dneh ne počiva temveč se pridno pojavlja na koncertih. Sedaj pa se nam z njihove strani obeta še novi singl.

 

Reklama

„Pesem govori o neizpolnjenih obljubah. V nekem trenutku imaš vse. Življenje kot v reklami. Tej pa vemo kaj sledi. Kruto razočaranje, ki pokaže, da je vse skupaj ena sama laž in plitkost. Saj, kot v reklami. Ljubezen je tudi takšna. Zapeljiva in varljiva. Vsi smo to doživeli. Večkrat,” pove o novem singlu pevka Ida Prester, ki je tudi avtorica same pesmi. Sicer je bila ”Reklama” posneta v enem dnevu, ob poslušanju pa boš lahko ujela tako tamburico kot tudi simpatičen retro zvok.

 

Preveri

To, da se člani Lollobrigade ne bojijo izzivov pove tudi dejstvo, da so ” Reklamo” posneli v živo, brez elektronskih matric. In, če jih želiš bolje spoznati ter preveriti ponudbo ostalih pesmi, jih vsekakor poklikaj na facebooku. Poklikaj pa tudi spodnji video, kjer so zvoku ”Reklame” dodali tudi sliko.

 

Video si lahko ogledaš na ; http://www.youtube.com/watch?v=AN3IVX4jWzI

 

Tina Pečan

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.