Lepota in akcija na Nikonovem dnevu fotografije

Nikonov dan fotografije, ki se je odvil v petek 3. 12., je bil več kot uspešen. Dogajanje smo ujeli v objektiv za tiste, ki se dneva niste udeležili.

Kot obljubljeno, smo amaterski fotografi, kot tudi profesionalci bili deležni kvalitetnih predstavitev fotoaparatov, predavanj fotografov in aktivnega slikanja. Poleg belega Nissana nam je poziral James Bons s svojimi lepimi dekleti, orientalske plesalke so nam postregle dober estetski zalogaj. Največji izziv za fotografe so pa zagotovo predstavljali fantje akrobatske akupine Dunking Devils, katerih noro akcijo je bilo prav težko dobiti v objektiv.Celotno dogajanje je budno spremljal voditelj Sašo Papp, ki nam je sproti zaupal veliko uporabnih trikov. Poleg plesalk smo lahko spremljali še čutni ples na drogu in ženski boks. Za konec so pa na oder stopile še kandidatke za Slovenski top model.

Fotografi smo tako do konca napolnili svoje spominske kartice in segreli fotoaparate. Obisk je bil dober, v vsem dogajanju se je našel čas tudi za kakšen krajši klepet, vse skupaj je pa minilo zelo hitro in že je bil čas, da gremo domov. Takrat smo se vsi soglasno strinjali, da bi takih dogodkov moralo biti precej več.

Maja Orešnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.