LET 3 se vračajo

In to s prvim polnokrvnim albumom po 10-ih letih, 18.2. koncert v Kinu Šiška!

Let 3 se vračajo s prvim polnokrvnim albumom po 10-ih letih! Izid albuma bodo obeležili tudi pri nas, saj ga bodo predstavili v živo v četrtek 18.2. v Kinu Šiška!
Vsekakor lahko zopet pričakujemo kontraverzen audio-vizualni spektakel, ki bo buril duhove še lep čas. Let 3 so glede samega koncerta še zelo skrivnostni, zato vam več podrobnosti o koncertu razkrijemo kmalu.

Šest dni pred koncertom v Ljubljani bodo Let 3 zaigrali v Zagrebu, v majhni dvorani Doma sportova, dogodek pa so poimenovali kar ANTIVALENTINOVO. Na teh koncertih bo ekskluzivno na voljo novi album po posebni early bird ceni in bo vseboval tudi album stranskega projekta ‘Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’!

 

Za Let 3 bo iztekajoče se leto 2015 zabeležno kot izjemno odmevno. Tako v Zagrebu kot v Ljubljani so predstavili spomenik ‘Angela Merkel sere!‘, družbeno-politični komentar na lokalno in globalno realnost, ki je dodobra razburkal javnost. V Ljubljani je odkritje spomenika potekalo na Križevniški ulici pred Mini Teatrom in je pritegnilo številno množico in zintrigiralo tudi marsikaterega naključnega mimoidočega. Let 3 so se zbrali okrog spomenika odeti v svečeniške oprave, celoten dogodek je pa spominjal na kakšen obred. Angela Merkel je kaj hitro začela srat – najprej sta bila posrana Mrle in Prlja, sledili pa so najpogumnejši od obiskovalcev in ostali člani skupine.

Edinstveni zunanji predstavi je sledil koncert v dvorani Mini Teatra, kjer so Let 3 dvakrat zaigrali skladbe s prihajajočega novega albuma, za tem pa so se seveda lotili tudi svojih največjih uspešnic.

Let 3 so dotični spomenik kasneje v zagrebški Laubi darovali hrvaški predsedniški palači.

Za to potezo so se odločili, ker je hrvaška predsednica iz predsedniške palače odstranila kip Tita, namesto njega pa so Let 3 predlagali kar kip Angele Merkel, ki serje.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.