Silvestrovanje v Srbiji!

Na letošnje silvestrovanje vas ŠOU v Ljubljani pelje v NOVI SAD! Ena izmed najbolj priljubljenih balkanskih novoletnih destinacij že čaka na nas s svojimi znamenitostmi, dobrotami in norimi zabavami!

KDAJ: 30. 12. 2015 – 2. 1. 2016
CENA: 115 €

30. 12. 2015
Odhod iz Ljubljane bo 30. 12. 2015 v jutranjih zgodnjih urah. Peljali se bomo mimo Zagreba, čez Slavonijo in po Cesti bratstva in enotnosti vse do Srbije. V Novi Sad bomo prispeli v dopoldanskih urah, kjer se bomo najprej namestili v hotelu. Potem si bomo ogledali mestne znamenitosti: Saborno cerkev, Trg svobode, sinagogo, Galerijo Matice Srbske, Donavski park, Futoški park …
Zvečer si bomo privoščili tradicionalno srbsko večerjo. Po večerji sledi spoznavni žur.

31. 12. 2015
Ko se bomo dobro spočili, se bomo odpravili v mesto, kjer se bomo prepustili lenobnemu utripu in nabirali energijo vse do večera, ali pa se bomo z avtobusom odpeljali na Petrovaradinsko trdnjavo. Zvečer sledi praznovanje novega leta, ki ga bomo z domačini pričakali na Trgu svobode ali v enem izmed nočnih klubov.

1.1. 2016
Po poznem zajtrku boste imeli preostanek dneva za samostojno raziskovanje mesta. Po okušanju srbske kulinarike bomo ostali v centru Novega Sada. Zvečer sledi poslovilna zabava v obliki pub crawla po ulici Laze Salaša ali v katerem izmed mestnih lokalov (Moja Kafanica, Kafana Montevideo).

2. 1. 2016
Po zajtrku se bomo poslovili od hotela. Privoščili si bomo še zadnjo kavico, nato pa bomo pomahali v slovo Novemu Sadu in se odpeljali v Slovenijo. Prihod v Ljubljano je predviden v večernih urah.

Cena vključuje:
– prevoz (LJ-NS; NS-LJ)
– 3x nočitev z zajtrkom
– strokovno vodenje
– organizacija izleta
– ogled mestnega jedra

Prijave in informacije:
Mark Seničar – mark.senicar@sou-lj.si
051/687-970

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.