Lidl odslej tudi na mobilnih napravah iOS in Android

Hitrejši dostop do aktualnih ponudb in informacij o poslovalnicah Lidl.

Lidl predstavlja prvo aplikacijo za pametne mobilne naprave, ki bodo uporabnikom omogočale vpogled v Lidlovo aktualno ponudbo, preverjanje delovnega časa in lokacij trgovin, prav tako pa bo možno tudi oblikovanje nakupovalnih seznamov z izbranimi Lidlovimi izdelki. Aplikacija je brezplačna in dostopna za mobilne naprave z operacijskim sistemom iOS in Android.

 

Prek aplikacije lahko uporabnik dostopa do informacij o trgovinah, preveri trenutno Lidlovo ponudbo ter pregleda aktualne letake in tudi ponudbe prejšnjih akcij. Uporabnik lahko preko aplikacije poišče določene Lidlove izdelke in jih prenese na svoj nakupovalni seznam. Aplikacija, ob privoljenju uporabnika, spremlja njegovo trenutno geolokacijo in na zemljevidu izpiše najbližje poslovalnice, ob kliku na izbrano poslovalnico pa prikaže njen delovni čas. Omenjeni podatki so uporabniku na voljo tudi na seznamu poslovalnic.

 

Aplikacija za iOS in Android je lokalizirana in na voljo v slovenščini. Dobrodošla funkcionalnost je možnost menjave države, ob kateri se naloži lokalni jezik in Lidlova ponudba za izbrano državo.  

 

iOS: Apple Appstore: https://itunes.apple.com/de/app/lidl/id398474140?mt=8

Android: Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.sec.mobile&hl=en

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.