Aftertaxi kuponi za brezplačen varen prihod iz zabave domov

V Ljubljani in na Obali poteka akcija brezplačnih kuponov za taksi za varen prihod iz zabave domov. Projekt After taxi že četrto leto uspešno poteka v okviru Združenja DrogArt.

 

After taxi je projekt, katerega cilj je zmanjšati število prometnih nesreč zaradi vožnje pod vplivom alkohola in tako zavarovati vse udeležence v cestnem prometu. Projekt poteka od leta 2010 in je vsako leto bolj prepoznaven ter pomembno vpliva na odgovorne odločitve mladih pri načrtovanju zabave. After taxi je namenjen mladim med 16. in 30. letom, ki svojo zabavo načrtujejo tako, da se iz nje varno pripeljejo domov. Akcija poteka od srede do nedelje med polnočjo in sedmo zjutraj, ko ni avtobusnih prevozov in se mladi pogosto vinjeni odločijo za uporabo avtomobila.

 

Mladi so nad projektom navdušeni, prav tako pa projekt podpirajo tudi starši, ki lahko kupone prevzamejo za svoje mladostnike. Dolgoročni cilj aktivnosti katerih del je tudi After taxi je doseganje pozitivnih sprememb na področju varne vožnje in odgovornosti mladih.

 

Akcija bo v Ljubljani in na Obali potekala le še do konca septembra, z novembrom sledi nova akcija, zato spremljajte spletno stran www.aftertaxi.si, kjer so tudi informacije o naročilu in prevzemu kuponov.

V Ljubljani je možen tudi drugi prevzem kuponov s polovičnim doplačilom.

 

Z zabave varno in brezplačno, sporoča Aftertaxi!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.