Ljubljanski grad premierno zažarel v oranžnih odtenkih

Sinoči je Ljubljanski grad, v tonu najbolj priljubljenega zeliščnega  likerja, premierno zažarel v oranžnih odtenkih. Tri tematska prizorišča na Ljubljanskem gradu so ljubitelje nočnih zabav ter številne medijske osebnosti gostila s prefinjenimi točajskimi šovi, vročimi plesalkami ter izvirnimi koktajli na osnovi najbolj priljubljenega zeliščnega likerja. Prav posebno presenečenje pa je bilo namenjeno vsem raziskovalcem, ki bodo skozi prihajajoči oblikovalski natečaj slavno grenčico še pomladili ter zakoreninili s svojih srcih.

Mnogi sprehajalci so se sinoči radovedno ozirali na grajski grič, ki je prestolnico premierno odel v oranžne odtenke, ki so nežno sijali dolgo v noč. Če so bili na preteklih ExcessDNite zabavah v ospredju slavni didžeji iz sveta elektronske glasbe in če je Access D Secret poskrbel za odstiranje tančic  skrivnosti v družbi zapeljive Miss J ter praznični Fest, ki je postregel z živo glasbo ter bavarsko zabavo, je tokratni Explore yourself postregel z novim formatom oranžnih zabav, kjer so gosti uživali v razvajanju vseh človeških čutil ter okušali najbolj priljubljeni zeliščni liker v več kot desetih izpeljankah koktajlov.  Raziskovanje čutov, okušanje barv, dotikanje vibracij in spogledovanje z zvoki Izbrani obiskovalci zabav z oranžno – črnim žarom so v tokratni jesenski ediciji uživali v tematskem celovečercu, ki jih je popeljal skozi Indie Rock, Electro in Chill out glasbeno izkušnjo. Razživete goste sta na glasbeno epopejo popeljala Mike Vale ter nadobudni Luke De Luxe, dobra znanca vsem ljubiteljev polnočnih zabav. Pester glasbeni program so popestrile izzivalne plesalke in izkušeni mojstri mešanja pijač, ki so poskrbeli za pravo akrobatsko poslastico v ognjenem točajskem šovu.

Znani obrazi vsepovsod Najbolj opazni so bili misici Iris Mulej in Anamarija Avbelj, dramski igralec Uroš Smolej, voditeljica Pia Pustovrh, starleti Doroteja Premužič in Katarina Benček, pevec Omar Naber, priljubljeni Rok Trkaj maneken in televizijski voditelj Taiji Tokuhisa, komika Miki Bubulj in Klemen Bučan, voditeljica Špela Jereb in nedavno upokojeni radijski urednik Dragan Bulič. Oranžne zabave pa ni zamudil niti DJ Umek. Gostje so bili najbolj navdušeni nad izjemnimi inštalacijami steklenic, ki so popestrile vizulano komponento dogodka in očarale tako goste kot fotografe. Poseben čar pa je zabavi dodala razgibanost prizorišča, ki je omogočilo raziskovanje glasbenih žanrov pozno v noč.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.