Magical Misery tour 2 – Christmas Express

Vabimo vas, da se nam v petek 22.12.2017 pridružite na predbožičnem vodenem ogledu razstav v sklopu Galerijske četrti Šiška. V okviru projekta Magical Misery tour 2- Christmas Express nas bo po razstaviščih ponovno popeljal organiziran avtobusni prevoz.

Zberemo se 16:45 v Univerzalnem Ateljeju Uličnih umetnosti UAUU na Gosposvetski cesti 7, ki bo ravno na ta dan praznoval svoj rojstni dan,  od koder bomo ob 17:15 pot nadaljevali z organiziranim prevozom od postaje Ajdovščina do postaje Kino Šiška, ker si bomo na Trgu Prekomorskih brigad ogledali naslednja tri razstavišča. V galeriji Photon, si bomo ogledali  razstavo  Matjaža Rušta  Novi svet, v  P74 bomo ujeli del vodstva po razstavi Jožeta Baršija Govori, pamfleti (komentarji, refleksije,…), v GalerijaGallery pa bo na ogled razstava Viktorja Bernika Avtoportret. Nato se bomo sprehodili do Galerije Vodnikove domačije Šiška, kjer si bomo ogledali  III decembrski sejem ilustracije. Ob 19:15 nas bo na postaji pričakal avtobus, ki nas bo odpeljal nazaj do UAAU, kjer se bo odvijal  1.095 UAAU days AFTER.

Vabljeni na urbano izkušnjo predbožičnega popotovanja po Šiški in razstavah Galerijske četrti , kjer boste med umetniškimi deli morda našli tudi primerno praznično darilo zase in za prijatelje.

Hrana in pijača tudi bo! 🙂

Časovnica:
16:45 zbor v UAUU – Praznovanje rojstnega dne
17:15 Odhod avtobusa izpred postaje Ajdovščina
17:40 Prihod na postajo Kino Šiška
17:45 ogled P74 – Jože Barši: Govori, pamfleti (komentarji, refleksije,…)
18:00 ogled Photon – Matjaž Rušt: Novi Svet
18:20 ogled GalerijaGallery – Viktor Bernik: Avtoportret
18:25  animiran sprehod  od Kina Šiška do Galerije Vodnikove domačije Šiška
18:35 ogled Galerije Vodnikove domačije – III decembrski sejem ilustracije
19:15 Odhod avtobusa  iz postaje Vodnikova
19:30 Prihod avtobusa na postajo Ajdovščina
Sledi zabava 1.095 UAAU days AFTER v Univerzalnem Ateljeju Uličnih umetnosti UAUU na Gosposvetski cesti 7

Z Galerijsko četrtjo Šiška vzpostavljamo skupno identiteto fizičnega in kulturnega prostora Šiške in ga ponujamo uporabnikom.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.