MAJSKE IGRE 2012

V sklopu 29. Majskih iger sta se v preteklem tednu odvili dve nori zabavi. V torek, 15. maja so se študentje in drugi ljubitelji odlične glasbe znoreli na Pohodu na Rožnik. Za ogrevanje so poskrbele glasbene skupine Ion, Moonlight sky in Evil Eve. Obiskovalcev je bilo vse več, ob nastopu beograjske zasedbe S.A.R.S. in naše najodmevnejše skupine Siddharta pa je jasa na Rožniku postala premajhna za vse.

Časa za počitek ni bilo kaj dosti, v četrtek 17. maja se je dogajalo na vse bolj popularnem Dnevu Mestnega loga. Za nepozabno doživetje so skrbele naslednje glasbene skupine: Groove apartment, Nevember 1, BRO, Zmelkoow in Lollobrigida.

Poleg zabave so študentje lahko  uživali na treh Kulturnih otočkih in tekmovali v različnih športnih disciplinah, med najbolj obiskanimi je bil seveda nogomet.

NE ZAMUDI ZADNJEGA TEDNA IN SE OD MAJSKIH IGER POSLOVI TUDI TI!

Izkoristite še zadnje dneve majskih iger: udeležite se dveh kulturnih otočkov in tekmujte v svojih najljubših športnih disciplinah.

Zaključek Majskih iger bo v sredo, 23. maja na Kardeljevi ploščadi za Bežigradom. Da bo slovo takšno kot se spodobi, bodo poskrbele naslednje glasbene skupine: 500m, BO!, GUŠTI, ZORAN PREDIN & COVER LOVER in BIG FOOT MAMA.

Več informacij in športna pravila najdete na http://www.majskeigre.si/

Pridruži se nam tudi na Fb –ju!

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.