Maxximum.si – predani fit filozofiji

Spletna stran Maxximum.si je lani praznovala deseto obletnico. Nudi zanesljive informacije o zdravi prehrani, prehranskih dopolnilih, hujšanju in vadbi. Njen ustanovitelj je Gašper Grom, ki se že več kot 20 let navdušuje nad fitnes vadbo in zdravo prehrano.

 

Stran Maxximum.si je nastala ljubiteljsko in je bila med prvimi tovrstnimi stranmi na slovenskem spletu. Skozi leta postaja vse bolj priljubljena in prepoznavna ter doživlja številne prenove, rubrik, člankov in drugih prispevkov pa je vedno več. Luč uzre tudi spletna trgovina Maxximum Shop s prehranskimi dopolnili. Stran je tematsko razdeljena na sklope prehrana, hujšanje, vadba, telo & zdravje in dogajanje, kjer je na voljo več sto različnih prispevkov s teh področij, ogledate pa si lahko tudi številne foto- in videogalerije receptov,

prireditev, primerov vadbe in še kaj. Vam zdrava prehrana povzroča preglavice v kuhinji? Potem enostavno morate pokukati v rubriko RECEPTI, kjer najdete številne zdrave in nizkokalorične zajtrke, malice, solate, glavne jedi in sladice. Priporočamo vam tudi ogled fotogalerije številnih zdravih obrokov in priporočene izdelke s slovenskih trgovinskih prodajnih polic.Če pravkar razmišljate o dieti, pokukajte v rubriko HUJŠANJE, kjer vam priporočamo prispevke: 11 nasvetov, ki vam olajšajo dieto, Hujšanje in kalorije, Ogljikovi hidrati in uspešno hujšanje, Zakaj je pametno voditi shujševalni dnevnik in druge prispevke, ki vam bodo razkrili, zakaj večina diet ne deluje in kako se je potrebno lotiti izgube telesne maščobe, da bi bili pri tem zares uspešni. Ste prvič v fitnes centru in se želite naučiti pravilne izvedbe vaj? Pri tem vam bo pomagal VIDEOPRIKAZ IZVEDBE VAJ v fitnes centru. Z izborom posameznega dela telesa se vam prikažejo vaje za ta del, videoposnetki pa so opremljeni tudi z dodatnimi navodili o pravilni izvedbi. Med pomembnejšimi deli strani je MAXXIMUM FORUM, kjer uporabnice in uporabniki, ki jih je trenutno več kot 13.000, izmenjujejo svoja mnenja in izkušnje o prehrani, vadbi, hujšanju in sorodnih temah. Na forumu Maxximum tako lahko vprašate, karkoli vas zanima glede svojega jedilnika, diete ali vadbe, lahko vodite svoj shujševalni dnevnik ali spremljate dnevnike udeležencev že drugega Maxx Fit Izziva, ki pravkar poteka. Na vprašanja članov redno odgovarja tudi fitnes strokovnjak in lastnik strani maxximum.si Gašper Grom, ki je že številnim pomagal do uresničitve zadanih ciljev. Zbirko vprašanj in Gašperjevih odgovorov najdete tudi v rubriki GAŠPER GROM ODGOVARJA. Maxximum lahko obiščete tudi na Faceboku. Najdete jih pod imenom MAXXIMUM SLOVENIJA in se s klikom na »Všeč mi je« pridružite več kot 7000 všečkarjem. Na Facebook strani MAXXIMUM SLOVENIJA redno objavljajo informacije o zdravi prehrani in vadbi, najrazličnejše fotografije in videoposnetke, recepte, novičke, akcije v spletni trgovini in ostale koristne informacije. Ne glede na to, ali hujšate, se aktivno ali rekreativno ukvarjate s športom oziroma se želite le zdravo prehranjevati in poskrbeti za bolj kakovostno življenje, je spletna stran maxximum.si zagotovo pravi kotiček za vas.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.