Maya TZolkin Blue Print DNK Koda

Že veš, kaj si po Maya Tzolkin horoskopu? Brezplačni izračun si lahko narediš takoj na TO JE TO ter izveš katera Starodavna energija Si.

 

V novi resničnosti ni vnaprej napisanega scenarija, kar pomeni, da je čas vedeževanja prihodnosti minil! Ti si tisti, ki vsak dan posebej pišeš in tkeš svojo edinstveno zgodbo življenja v polju neomejenih potenicalov in resničnosti. Če ne veš, kdo si in zakaj si tukaj, kakšne je tvoje poslanstvo in kam greš, potem si izgubljen v etru kozmosa in potem odgovore iščeš pri vedeževalcih. 

Za razliko od napovedovanja prihodnosti, pa ti sveti Tzolkin Blue Print DNK Koda pove več o tem trenutku tukaj in zdaj ter razkrije, kdo vse si na mnogoterih nivojih in dimenzijah, in ti omogoča kreirati v Zdaj in nič več čakati na večno izmikajočo se prihodnost ali na boljši jutri, in kjer lahko spoznaš katere so tvoje moči in šibkosti, kakšni so tvoji potenicali, ki jih lahko uporabiš pri kreaciji svoje lastne resničnosti in edinstvenosti kot tudi pri samozdravljenju in kot podpora drugim pri njihovem lastnem zdravljenju in prebujenju iz začaranega sna. Tako svoje moči vzameš nazaj in nič več nisi prepuščen na milost in nemilost usode, temveč postaneš buden in zavesten kreator v Zdaj!

Maya Tzolkin Blue Print je Tvoja Izvorna koda, ki Ti razkrije, kdo si, kaj je tvoje poslanstvo, od kod prihajaš in kam greš. Starodavni kompas in zemljevid življenja in nove resničnosti 2013 ti tako razkriva tvojih 13 potenicalov in moči, ki v tebi prebujajo tvojo lastno multidimenzionalnost, kot tudi tvojo energijo Usode in energijo Kreacije, in ravno tako letnega varuha, ki ti daje zavetrje. 

S kom “surfaš” na Začaranem Valu ali Treceni, kdo so tvoji komplementarni partnerji in kdo harmonični, koliko spiritualnih vodnikov in angelov ti dela družbo, kdaj imaš dneve požiga, kdaj Tzolkin rojstni dan do leta 2020, izveš v svojem osebnem Blue Print zapisu.

 

Že veš, kaj si po Maya Tzolkin horoskopu? Brezplačni izračun si lahko narediš takoj na www.to-je-to.net ter izveš katera Starodavna energija Si.

Starodavni univerzalni ključ ravno tako odklepa vrata mnogih dimenzij in aktivira v tebi tvoje multidimenzionalne moči ter ti prinaša odgovore, sporočila in uvide na tvoja vprašanja, in ti omogoča izpolniti svoje poslanstvo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.